Dodaj do ulubionych

Profesjonalne odbitki foto

14.12.14, 18:08
W Warszawie lub przez net z wysyłką, w dobrej cenie. Potrzebuję pilnie (najlepiej dziś-jutro wysyłka do labu) zdjęcia do albumu, w większości 15/21 i część 20/30 na papierze jedwabisty mat.
Możecie polecić coś solidnego ? Rozważałam Prolab na Zgody lub Foto Forma w metrze centrum, ale może coś tańszego by się trafiło, bo Fotoformie wychodzi mi ponad 5 stów, w Prolabie prawie 2 razy więcej uncertain
Nie interesuje mnie masówka typu Empik Foto, Foto Joker czy Profilab.
Obserwuj wątek
    • gosiapal Re: Profesjonalne odbitki foto 14.12.14, 18:49
      robiłam tu kilka razy i zawsze było ok. Ostatnio dwa lata temu ale nie sądzę aby coś się zmieniło.
      Jak masz skalibrowany monitor to będziesz mieć odbitki dokładnie takie jak w kompie.
      To miejsce było tworzone z myślą o profesjonalnych wydrukach dla fotografów.

www.mediafoto.pl/odbitki/
    • doris7701 Re: Profesjonalne odbitki foto 14.12.14, 19:22
      Ja wywoływałam tutaj www.diprint.pl/
      Natknęłam się na tą firmę na jakimś forum fotograficznym.
      • corrina_f1 Re: Profesjonalne odbitki foto 14.12.14, 20:42
        Dzięki dziewczyny !
        Na ten z Ursusa też gdzieś na forum Canona się natknęłam i rozważam.

doris7701 a ten z Krakowa - zadowolona byłaś ? Cenowo oni mi w tym momencie wychodzą bardzo rozsądnie, ale trochę się boję ryzykować...Poszperam jeszcze może o nich na forach foto. Stronka wygląda profesjonalnie.
        • doris7701 Re: Profesjonalne odbitki foto 14.12.14, 22:11
          Z diprinta zamawiałam raz , czy dwa, bo jakoś zaniedbałam drukowanie zdjęć smile ale z tych zamówionych byłam zadowolona.
          Tu kilka opinii- na tym chyba nawet forum się na nich natknęłam forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=13067&page=16
          • corrina_f1 Re: Profesjonalne odbitki foto 14.12.14, 23:11
            Dzięki doris7701, właśnie ładuję foty i rano ślę do Krakowa smile
            • ktosco do corrina_f1 15.01.15, 19:16
              Zamowilas te zdjęcia ? jak jokosc ?
              • corrina_f1 Re: do corrina_f1 17.01.15, 10:36
                Tak, realizacja błyskawiczna, kontakt mailowy również. Zdjęcia bardzo ok, ja brałam na papierze jedwab. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
                • ktosco Re: do corrina_f1 17.01.15, 23:08
                  Dziekuje!
    • ktosco Do corrina 14.12.14, 23:51
      Jak juz otrzymasz odbitki, napisz czy Ci sie podobaja i jak wspolpraca z tym labem ?
    • szurkas Re: Profesjonalne odbitki foto 17.03.15, 18:58
      Nie wiem co sie dzieje od pewnego czasu nie dziala strona diprint ,moze ktos poleci dobry lab , co ma odbitki w rozsadnej cenie mam do wydruku ok 400 zdjec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka