Dodaj do ulubionych

Śniegowce Decathlon lub inne

29.12.14, 14:30
Muszę na szybko kupić synowi śniegowce, w baaaaardzo rozsądnej cenie (najlepiej do 100-130zł). Na razie znalazłam te
www.decathlon.pl/buty-turystyczne-zimowe-dla-dzieci-arpenaz-snow-400-id_8285128.html
ale nigdy nie miałam butów z Decathlona i trochę się obawiam. Może któraś z Was ma te buty i mogłaby mi o nich napisać parę słów? Ewentualnie polecić inne z tej półki cenowej (szukam rozmiaru 37)?
Miałam plan kupić mu śniegowce w lidlu, ale wpadł w czarną dziurę rozmiarowąuncertain
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • edie70 Re: Śniegowce Decathlon lub inne 29.12.14, 14:42
      użytkujemy z powodzeniem :
      fioletowe
      i
      w tk maxx 100zł
      • edie70 Re: Śniegowce Decathlon lub inne 29.12.14, 14:43
        oj teraz doczytałam ,że chodzi o dużego chłopca big_grin
        sorry smile
    • gosjana Re: Śniegowce Decathlon lub inne 29.12.14, 14:42
      www.mivo.pl/product-pol-12797-Rope-Tow-III-Czarne-Zamszowe-Sniegowce-Dzieciece-1312-010.html trochę droższe ale warte swojej ceny, lekkie, ciepłe, nie przemakają
    • babsee Re: Śniegowce Decathlon lub inne 29.12.14, 14:43
      Same pochwaly.Corka miala, kupilam na wyprzedazy za 89 zl, byly noszone podczas śnieżenj zimy i nie przemokly.Stopa byla ciepła i sucha a sa bardzo wygodne bo miekkie.Polecam bardzo.
      • mmala6 Re: Śniegowce Decathlon lub inne 29.12.14, 17:16
        Enja, nie polecam tych. M. miał je rok temu, ciepłe, wygodne itp ale ten zamek to PORAŻKA. Poczytaj zresztą opinie na temat tych butów w Decathlonie. Zamek jest źle wszyty i wchodzi materiał. Ja się z tym szarpałam, M. dostawał szału jak miał sam szybko założyć a ze szkoły wracał w rozpiętych. Jakoś mi się nie chciało reklamować (ale zima była taka że gram śniegu mu nie wpadł do środka), dopiero teraz zobaczyłam że inni też mieli ten sam problem. Oglądałam te same buty w tym roku i zamek jest dokładnie tak samo wszyty.
        Nie chciałam wydawać dużo kasy, bo niewiadomo jaka zima i kupiłam mu takie:
        www.decathlon.pl/buty-turystyczne-zimowe-dla-dzieci-arpenaz-snow-200-id_8287476.html
        Wygodne, mięciutkie i bez tego koszmarnego zamka. M. bardzo je lubi. Nie wiem niestety jak się zachowają w śniegi po pas i arktyczne mrozywink
        • fantomka44 Re: Śniegowce Decathlon lub inne 29.12.14, 17:44
          Mieliśmy w zeszłym roku i zakładanie ich jest koszmarne, poza tym ciężko je dopiąć bo jest wąska cholewka.
          Teraz śmigamy w tych i są super:
          www.decathlon.pl/buty-turystyczne-zimowe-dla-dzieci-arpenaz-snow-200-id_8287476.html
          • enja11 Re: Śniegowce Decathlon lub inne 29.12.14, 18:54
            Dziękismile Czyli odpadają, bo nie mam zamiaru się szarpać z zamkiemuncertain Skoczę jutro do tkmaxx, jak nic nie będzie, to kupię te drugie z Decathlona, bo te Columbii, choć super, są jednak za drogie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka