Dodaj do ulubionych

Wystawa Lego na Narodowym

29.12.14, 23:11
Był ktoś już może i podpowie ile czasu na tą przyjemność trzeba zarezerwować? Dwie godziny wystarczą czy pół dnia raczej?
Obserwuj wątek
    • tzka Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 00:56
      2 godziny spokojnie wystarcza. Chyba, ze dziecko sie przypnie do jakiejs ruchomej atrakcji na dluzej. wink Slyszalam, ze dzieciaki potrafia cierpliwie stac i klikac calkiem dlugo.
      Pomijam czas na stanie w kolejce, by kupic bilet. Kolejki byly dlugie zaraz po otwarciu wystawy. Mielismy internetowo kupione bilety i to rozwiazanie polecam.
      • s.ivona Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 13:08
        nie wiem czy to ta sama wystawa ktora byla w Krakowie ale jesli tak to byl to niewypal. nie bylo nic ciekawego, wiekszosc to pudelkowe zestawy. byly, owszem, tez takie ruchome ale bez rewelacji.
        ja ogolnie wyszlam zawiedziona.
        • jaga987 Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 13:35
          ja byłam w Bielsku. Reklamowana bodajże jako największa wystawa lego w Europie. Pół godzinki w porywach do godziny by wystarczyło. Nic specjalnego. Ja też wyszłam zawiedziona. Oczekiwałam czegoś więcej. 6 latkowi się podobało.
          • adamowamaminka Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 14:03
            Godzina góra wystarczy mimo, że moje dziecko jest fanem ogromnym to nie ma co tam dłużej oglądać byliśmy kilka minut po 10.00 więc dobrze trafiliśmy bo i miejsce na parkingu było i do eksponatów zeby spokojnie obejrzeć a potem ogromne tłumy napływały, także to bardzo męczy że już nawet się oglądać nie chce. Śą tam raptem dwie sale wystawowe do oglądania
            • maskot_1 Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 16:46
              Godzina powinna wystarczyć. Polecam zakup biletów on-line (można wydrukować w domu lub odebrać w kasie).
              • monai81 Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 17:53
                dzis kolejka byla na godzine srania wic tylko z biletami online kupionymi.
                • monai81 Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 17:54
                  przepraszam : stania
    • aleksandra1977 Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 19:10
      bylismy dzisiaj. Razem ze staniem w kolejce po bilety (ok. godz. 14) zajelo nam nie dluzej niz 1,5h.
      Kolejka po bilety, mimo, ze dluga, poruszala sie sprawnie. Sa 4 kasy biletowe, w 3 zaplacisz gotowka lub karta, w jednej tylko karta. Akurat wysiadly terminale, bankomat na szczescie jest przy samej recepcji.

Nic specjalnego. Mialam wrazenie, ze nie ma zadnych nowych zestawow, wszystko z odleglej przeszlosci. Najbardziej podobaly nam sie Titanic i replika Boeinga pilotowanego przez kpt. Wrone.
      Denerwowalo mnie to, ze w 2 salach jest ciemno, wiekszosc rodzicow siedziala po prostu na podlodze, bo dzieciaki w tlumie szybko byly zmeczone, albo ktores sie gubilo.
      Przygotuj sie na to, ze przy wyjsciu mozna kupic niektore zestawy, a ceny wcale nie tak atracyjne - 10% nizsze niz w katalogu Lego.
    • kondaro Re: Wystawa Lego na Narodowym 19.01.25, 17:15
      Szkoda czasu i kasy na tą wystawę ! Nabijanie ludzi w butelkę ! Za 60 zł.od osoby to skandal w biały dzień ! Raz dojechać nie można trzeba iść kawał drogi i jeszcze pod górę ! Druga wystawa tylko można było zrobić selfie za 20 zł. Za 60 parę zł. od osoby można znależc inną atrakcję w Wawie. Nie polecam nikomu.
      • kaga9 Re: Wystawa Lego na Narodowym 19.01.25, 18:37
        To od 10 lat ta wystawa jest?! Nieźle… 😁

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka