malenka07 29.12.14, 23:11 Był ktoś już może i podpowie ile czasu na tą przyjemność trzeba zarezerwować? Dwie godziny wystarczą czy pół dnia raczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tzka Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 00:56 2 godziny spokojnie wystarcza. Chyba, ze dziecko sie przypnie do jakiejs ruchomej atrakcji na dluzej. Slyszalam, ze dzieciaki potrafia cierpliwie stac i klikac calkiem dlugo. Pomijam czas na stanie w kolejce, by kupic bilet. Kolejki byly dlugie zaraz po otwarciu wystawy. Mielismy internetowo kupione bilety i to rozwiazanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
s.ivona Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 13:08 nie wiem czy to ta sama wystawa ktora byla w Krakowie ale jesli tak to byl to niewypal. nie bylo nic ciekawego, wiekszosc to pudelkowe zestawy. byly, owszem, tez takie ruchome ale bez rewelacji. ja ogolnie wyszlam zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga987 Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 13:35 ja byłam w Bielsku. Reklamowana bodajże jako największa wystawa lego w Europie. Pół godzinki w porywach do godziny by wystarczyło. Nic specjalnego. Ja też wyszłam zawiedziona. Oczekiwałam czegoś więcej. 6 latkowi się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
adamowamaminka Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 14:03 Godzina góra wystarczy mimo, że moje dziecko jest fanem ogromnym to nie ma co tam dłużej oglądać byliśmy kilka minut po 10.00 więc dobrze trafiliśmy bo i miejsce na parkingu było i do eksponatów zeby spokojnie obejrzeć a potem ogromne tłumy napływały, także to bardzo męczy że już nawet się oglądać nie chce. Śą tam raptem dwie sale wystawowe do oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
maskot_1 Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 16:46 Godzina powinna wystarczyć. Polecam zakup biletów on-line (można wydrukować w domu lub odebrać w kasie). Odpowiedz Link Zgłoś
monai81 Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 17:53 dzis kolejka byla na godzine srania wic tylko z biletami online kupionymi. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Wystawa Lego na Narodowym 30.12.14, 19:10 bylismy dzisiaj. Razem ze staniem w kolejce po bilety (ok. godz. 14) zajelo nam nie dluzej niz 1,5h. Kolejka po bilety, mimo, ze dluga, poruszala sie sprawnie. Sa 4 kasy biletowe, w 3 zaplacisz gotowka lub karta, w jednej tylko karta. Akurat wysiadly terminale, bankomat na szczescie jest przy samej recepcji. Nic specjalnego. Mialam wrazenie, ze nie ma zadnych nowych zestawow, wszystko z odleglej przeszlosci. Najbardziej podobaly nam sie Titanic i replika Boeinga pilotowanego przez kpt. Wrone. Denerwowalo mnie to, ze w 2 salach jest ciemno, wiekszosc rodzicow siedziala po prostu na podlodze, bo dzieciaki w tlumie szybko byly zmeczone, albo ktores sie gubilo. Przygotuj sie na to, ze przy wyjsciu mozna kupic niektore zestawy, a ceny wcale nie tak atracyjne - 10% nizsze niz w katalogu Lego. Odpowiedz Link Zgłoś
kondaro Re: Wystawa Lego na Narodowym 19.01.25, 17:15 Szkoda czasu i kasy na tą wystawę ! Nabijanie ludzi w butelkę ! Za 60 zł.od osoby to skandal w biały dzień ! Raz dojechać nie można trzeba iść kawał drogi i jeszcze pod górę ! Druga wystawa tylko można było zrobić selfie za 20 zł. Za 60 parę zł. od osoby można znależc inną atrakcję w Wawie. Nie polecam nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Wystawa Lego na Narodowym 19.01.25, 18:37 To od 10 lat ta wystawa jest?! Nieźle… 😁 Odpowiedz Link Zgłoś