Dodaj do ulubionych

DUŻy plecak szkolny

02.01.15, 15:25
Syn chce do gimnazjum OGROMNY plecak. Troche czasu na poszukiwania jeszcze mam, ale...
Teraz ma ten, jest spory (46 x 21 x 30 cm), ale rzeczywiscie czasami maksymalnie wypakowany. Patrzylam na deuter giga, ale rozmiary ma podobne, czyli odpada. Czy mozecie polecic WIELKI plecak, min. 3 duze komory i jedna mniejsza, badz 4 duze?
Syn niemaly, kilogramowy plecak to nie problem, prosze zatem tylko o propozycje, nie komentarze. Dzieki.
Obserwuj wątek
    • kasia-1971 Re: DUŻy plecak szkolny 02.01.15, 19:08
      Mój syn do 1 gimnazjum dostał ten:
      www.topgal-plecaki.pl/plecaki/mlodziezowe/hit-150/d---blue/
      Jest zadowolony, spokojnie mieści wszystko potrzebne do szkoły, na zajęcia w-f, śniadaniówkę i bidon.
    • salma75 Re: DUŻy plecak szkolny 03.01.15, 14:37
      A widziałaś Giga w rzeczywistości?
      On jest naprawdę duży i pakowny. Super plecak smile.
      Trochę większy jest Giga Pro, może on Wam przypasuje?
      Ja zostałabym przy wyborze Deutera, na pewno na przynajmniej 3 lata gimnazjum wystarczy. A nawet dłużej. Plecak jest nie do zdarcia.
      • salma75 Re: DUŻy plecak szkolny 03.01.15, 14:40
        Zapomniałabym - jeszcze model Deuter Gigant jest - też ogromny.
    • iwek33 Re: DUŻy plecak szkolny 03.01.15, 17:18
      Zdecydowanie Deuter Giga, lub Gigant. Z tego, co się orientuję Gigant ma dodatkową wkładkę na laptopa (można nosić plecak bez niej). Na żywo te plecaki są bardzo duże, pojemne, pakowne.
    • enut Re: Dzieki 03.01.15, 18:18
      Dzieki za typy, przyjrze sie Gigantowi, rozmiary nam odpowiadaja.
      • justok1 Re: Dzieki 03.01.15, 21:08
        Ten też świetny - córka ma wersję babską, nieco mniejszą i z inaczej wyprofilowanymi ramionami 8a.pl/plecaki-turystyczne/plecak-the-north-face-borealis-se
        • pasik Re: Dzieki 04.01.15, 16:08
          Ten z wkładką na lapka + gadżet na pierdoły traktowany idealnie jako piórnik przez mojego syna to Deuter GIGA PRO
          Duży, idealny..dobrze wyprofilowany..świetnie się nosi. Syn zabiera na weekendowe lub nawet dłuższe wyjazdy.
          Syn kończy gimnazjum i do kolejnej szkoły długo posłuży:-smile
          https://www.landersen.pl/images/items/4248/1150_13_deuter_bookpack_gigapro_7000_d4_14_big.jpg

I ma od cholery kieszeni..który wykorzystuję jasmile
          • enut Re: Dzieki 04.01.15, 16:26
            > I ma od cholery kieszeni..który wykorzystuję jasmile
            smile Moj syn akurat nie potrzebuje malych kieszeni, tylko kilka duzych: codziennie trening, czasami 2 komplety na basen, czasami pletwy (!); jedna kieszen musi pomiescic bluze/kurtke, bo korzysta z niej tylko rano; i cale mnostwo ksiazek i zeszytow do szkoly. Nie nosi zadnych zbednych rzeczy w plecaku, a 6-7 kg to norma...
            • pasik Re: Dzieki 04.01.15, 16:52
              Mój też nie wykorzystuje..dużo książek + wf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka