Dodaj do ulubionych

Gdzie sprzedać narty ?

03.01.15, 11:35
Mam narty z butami, już za małe na syna, więc muszę się ich pozbyć. I teraz dylemat - gdzie ? Allegro ? A jak allegro to to razem czy osobno buty i narty ? Sprzęt firmowy, kupowany jako nowy, używany jeden sezon, więc wszystko w świetnym stanie. Teraz sezon zimowy więc może uda się sprzedać, czy któraś z Was pozbywała się sprzętu narciarskiego na allegro ?
Obserwuj wątek
    • lifecolor Re: Gdzie sprzedać narty ? 03.01.15, 11:42
      Taki sprzęt z powodzeniem sprzedałam na olx, odpadły prowizje,wysyłki - odbiór osobisty, dałam opcje sprzedaży łącznej i osobno
      • kasiadove Re: Gdzie sprzedać narty ? 03.01.15, 12:04
        Vikfik odbierasz pocztę gazetową? Napisałam
        • onlylilly Re: Gdzie sprzedać narty ? 03.01.15, 13:06
          a możesz napisać jaki rozmiar?
          • vikfik Re: Gdzie sprzedać narty ? 03.01.15, 13:13
            narty 110, buty 20,5 cm
            • krasulas Re: Gdzie sprzedać narty ? 03.01.15, 13:58
              Osobiscie wystawiłabym osobno z info o drugiej ofercie. Chyba na początek OLX...ale ja tam szukając liczyłam na niższa cenę....i tak było. Także ceny nie wywindujesz. Jeśli aukcja czy oferta razem....mój 6latek jeszcze śmiga na 90tkach (choć 100cm powinien mieć) , a buta ma 20,5cm. Musiałabyś trafić z rozmiarem. Parokrotnie sprzedawałam sprzęt i wysyłałam raz z butami i kaskiem. Pakowanie straszne big_grin
              • vikfik Re: Gdzie sprzedać narty ? 03.01.15, 14:11
                Pewnie wystawię osobno, dzięki za rady smile Na szczęście odpowiedni karton na narty mam, a do butów mam oryginalne pudełko, póki co kask jeszcze dobry, więc zostaje na kolejny sezon. Teraz tylko dylemat od jakiej kwoty wink Choć pewnie ani połowy nie wezmę w stosunku do tego co dałam za nowe, no ale cóż, ważne aby mi nie zalegało smile
                • amstill Re: Gdzie sprzedać narty ? 03.01.15, 16:27
                  Jakbyś się już określiła cenowo to poproszę o szczegóły czy link do aukcji na gazetowy.
    • bbkk Re: Gdzie sprzedać narty ? 03.01.15, 15:58
      Osobno.
    • zielonakrasnoludka Re: Gdzie sprzedać narty ? 03.01.15, 19:37
      Allegro, napisz koniecznie, że po synu. I licytacja - sprzęt od osób prywatnych, kupiony jako nowy, sprzedaje się bardzo dobrze i w bardzo dobrych cenach.

I oczywiście osobno.
      • vikfik Re: Gdzie sprzedać narty ? 03.01.15, 20:21
        Dzięki za cenne wskazówki !
    • tweety_28 Re: Gdzie sprzedać narty ? 04.01.15, 16:47
      Sprzedawałam już dwa komplety po córce na Allegro. Poszły bardzo dobrze. Za każdym razem osobno narty, osobno buty, a na kolejnej aukcji kask. Tak, jak i Ty miałam oryginalne pudełka na buty więc ze spakowaniem ich nie było problemu. Narty owijałam kartonami i folią bąbelkową.
      W opisie informowałam, że sprzęt używany tylko przez moje dziecko, dużo zdjęć, informacje co do serwisowania, przechowywania ponieważ to też istotne informacje.

Teraz mam do wystawienia kolejny komplet i ciągle nie mogę się za to zabrać sad Na szczęście mam je gdzie trzymać.

Możesz też spróbować wystawić sprzęt "lokalnie" lub na Szafie malucha ( ja tam przed Świętami sprzedałam swój "stary" sprzęt, a kiedyś buty narciarskie męża ).
    • mita7 Re: Gdzie sprzedać narty ? 04.01.15, 20:54
      Ja próbuję sprzedać po synku buty 19,5 i narty 93 i kicha, wystawiłam za połowę ceny i nikt się nie odzywa, pewnie za późno się za to zabrałam.
      • magnes16 Re: Gdzie sprzedać narty ? 05.01.15, 09:34
        MITA a gdzie wystawiasz? Może byłabym zainteresowana. Napisz na priv
      • zielonakrasnoludka Re: Gdzie sprzedać narty ? 05.01.15, 20:04
        zależy, po ile wystawiasz i ile zapłaciłaś za nowe. Takie krótkie można dostać za 300 i mniej, mam na myśli nowe, kupowane przed sezonem.
        Teraz był okres świąteczny, nie zniechęcaj się - za chwilę ferie i ludzi najdzie na narty.
      • magnes16 MITA gdzie znajdę Twoją ofertę 06.01.15, 07:41
        MITA gdzie wystawiasz te narty?
    • vikfik Re: Gdzie sprzedać narty ? 05.01.15, 20:13
      Dzięki dziewczyny, moje już poszły smile Ekspresowo się udało !
      • mamanatalki87 Re: Gdzie sprzedać narty ? 05.01.15, 20:54
        Ja jestem na kupnie 70-90 cm .. jakby ktoś coś .. to piszcie na gazet owego smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka