Dodaj do ulubionych

Prezent dla 8 latki

05.01.15, 21:45
Jaki prezent dla 8 latki - lego odpada.
Obserwuj wątek
    • kuku1978 Re: Prezent dla 8 latki 05.01.15, 23:14
      Ja niezmiennie polecam dobre kredki + solidne kolorowanki w formie książeczek (np. Mapownik lub Książka do kolorowania). Świetne są też kolorowanki podłogowe.
      • o_l_a3 Re: Prezent dla 8 latki 06.01.15, 10:38
        Hania Humorek na audiobooku lub książka, u nas ostatnio idą na to wszystkie oszczędności córki smile
        wcześniej top model, gumki do robienia bransoletek, ale już jej przeszło
    • patimar.com.pl Re: Prezent dla 8 latki 06.01.15, 13:45
      A czym się córka interesuje?
      Jak jesteśmy przy rysowaniu to może szkicowniki np. Simba bądź Crazy Chic firmy Clementoni.
      • beatrycz7 Re: Prezent dla 8 latki 06.01.15, 14:37
        to prezent dla chrześnicy z która się nie widuje, wiec trudno mi powiedzieć czym się interesuje. Ostatnio była mania kupowania wszystkiego z violetta - już ma chyba wszystko. Lego friends ma mnóstwo. Ogolnie ma dużo zabawek. Top model i bransoletki już kupowalam
        • sonrisa06 Re: Prezent dla 8 latki 06.01.15, 14:58
          Jeśli ma z kim grać to grę planszową albo karcianą (np. Uno, Dobble).
          Książkę, może coś do nauki języków, film na DVD.
          Jeśli już się na coś zdecydujesz to można doradzać np. jaką grę, film czy książkę. Tak w ciemno ciężko doradzić. Ośmiolatce można kupić wiele fajnych rzeczy, ale trzeba wiedzieć w co celować. Nic o niej nie wiesz? co lubi? czym się interesuje? może coś kolekcjonuje?
        • olga727 Re: Prezent dla 8 latki 06.01.15, 16:29
          Może Magic Jinn-a państwa,(jeśli nie ma wink)
          • olga727 Re: Prezent dla 8 latki 06.01.15, 16:33
            Nie wiem z jakiej okazji ten prezent ma być. Moja córka,od swojej chrzestnej w prezencie świątecznym dostała bluzkę z nowej kolekcji Reserved i zeszyt z naklejkami i zadaniami z Krainy Lodu i słodycze.( dziecko szczęśliwe<bo bluzka ulubionym kolorze,a zeszyt też "na topie" smile ). Może w Tym kierunku pójdź.
            • beatrycz7 Re: Prezent dla 8 latki 06.01.15, 20:22
              Zamowilam Hanie humorek ksiazke i crazy chic. Dzieki za pomoc wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka