bartik78 31.03.15, 16:03 wybaczcie ale sie nie znam na tym dziecko choruje na gre z minecrafta ma 7,5 roku, nie mam konsoli, prosze podrzuccie propozycje w dobrej cenie co mogłabym mu kupić? oglada na youtube filmiki, wszyscy w szkole juz maja oczywiscie tak pierwotnie mowi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodasoft2 Re: minecraft 31.03.15, 17:46 Że wszyscy w szkole grają to wierzę bo u nas też akurat szał. Ta gra jest na PC, konsole, komórkę, tablet jesli syn nie ma nic z tych rzeczy to zainstaluj w swoim telefonie i niech pogra od czasu do czasu, bo niestety ta gra wciąga do tego stopnia, że u mnie w domu całkowity zakaz używania wszelkich użądzeń do grania w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: minecraft 31.03.15, 19:03 U syna w szkole to juz przeszlosc Wiec nie inwestowalabym za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: minecraft 31.03.15, 19:10 polska wersja na komórkę kosztuje 12,99, także nie jest to chyba kosztowna inwestycja? Odpowiedz Link Zgłoś
bartik78 Re: minecraft 01.04.15, 22:29 a skad to sciagnac? patrze na necie jakies konta premium rozne wersje a ja ciemnogród) gry mnie nie interesuja, maz tez jest anty ktos podrzuci jakis konkret Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: minecraft 04.04.15, 18:00 Właśnie uległam mojemu niespełna 7 latkowi i dostał tą grę na zajączka wiem, że są fani tej gry, ale osobiście nie widzę w tym nic fajnego Syn oczywiście szczęśliwy dostał na xboxa. Odpowiedz Link Zgłoś