31.03.15, 16:03
wybaczcie ale sie nie znam na tym dziecko choruje na gre z minecrafta ma 7,5 roku, nie mam konsoli, prosze podrzuccie propozycje w dobrej cenie co mogłabym mu kupić? oglada na youtube filmiki, wszyscy w szkole juz majatongue_out oczywiscie tak pierwotnie mowismile
Obserwuj wątek
    • jagodasoft2 Re: minecraft 31.03.15, 17:46
      Że wszyscy w szkole grają to wierzę bo u nas też akurat szał. Ta gra jest na PC, konsole, komórkę, tablet jesli syn nie ma nic z tych rzeczy to zainstaluj w swoim telefonie i niech pogra od czasu do czasu, bo niestety ta gra wciąga do tego stopnia, że u mnie w domu całkowity zakaz używania wszelkich użądzeń do grania w tygodniu.
    • mea8 Re: minecraft 31.03.15, 19:03
      U syna w szkole to juz przeszloscbig_grin Wiec nie inwestowalabym za bardzo.
    • beakarp Re: minecraft 31.03.15, 19:10
      polska wersja na komórkę kosztuje 12,99, także nie jest to chyba kosztowna inwestycja? wink
      • bartik78 Re: minecraft 01.04.15, 22:29
        a skad to sciagnac?smile patrze na necie jakies konta premium rozne wersje a ja ciemnogródsmile) gry mnie nie interesuja, maz tez jest antysmile ktos podrzuci jakis konkret
        • patatajowa Re: minecraft 01.04.15, 22:37
          google play. marketplace.
          • pomilak1 Re: minecraft 04.04.15, 18:00
            Właśnie uległam mojemu niespełna 7 latkowi i dostał tą grę na zajączkawink wiem, że są fani tej gry, ale osobiście nie widzę w tym nic fajnego tongue_out Syn oczywiście szczęśliwy wink dostał na xboxa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka