Dodaj do ulubionych

Pościel i gadżety Minecraft

11.12.17, 18:15
Poradzcie kochane, gdzie można w Warszawie stacjonarnie kupić takie rzeczy? Mam chyba za mało czasu by liczyć na zakupy online. Może wiecie gdzie takie rzeczy są dostępne? Młody marzy o pościeli z Minecrafta i innych gadzetach poza Lego. Doradzcie pls, podpowiedzcie inne ematki małych fanów Minecrafta. Dostanie tez książki o tej grze, ale chcemy mu kupić więcej gadżetów z ukochanym motywem.
Obserwuj wątek
    • eliszka25 Re: Pościel i gadżety Minecraft 11.12.17, 18:25
      posciel, to nie wiem gdzie, ale w c&a widzialam ostatnio bluzki z motywami z minecrafta. poza tym w toysrus bywaja minecraftowe gadzety, ostatnio cos tam tez widzialam przecenionego, ale nie wiem, czy w polsce sa takie same przeceny.

moj mlodszy syn tez poluje na rozne drobiazgi z minecrafta. ostatnio kupil sobie szkielet big_grin
    • redheadfreaq Re: Pościel i gadżety Minecraft 11.12.17, 18:28
      Minecraftowe stoisko było i prawdopodobnie nadal jest w Arkadii obok "wyspy" Xiaomi, ale nie umiem powiedzieć, co jest tam dostępne.
    • aerra Re: Pościel i gadżety Minecraft 11.12.17, 18:30
      11 dopiero jest, spokojnie w necie zdążysz.
      Albo poszukaj na allegro jakiś sprzedawców z odbiorem osobistym.
    • mary_lu Re: Pościel i gadżety Minecraft 11.12.17, 18:34
      Spokojnie jeszcze dojdzie pocztą... Kupowałam niedawno pościel minecraft z firmy halantex, wzory ładne, ale uszyta marnie i bawełna tak zalana farbą do tkanin, że śpi się pod tym jak pod poliestrem. A chyba innej pościeli z bawełny nie ma.
      • damakama Re: Pościel i gadżety Minecraft 11.12.17, 18:40
        Właśnie zobaczyłam nową gazetkę Netto - od dzisiaj jest pościel po 75zł.
        • mary_lu Re: Pościel i gadżety Minecraft 11.12.17, 19:05
          O! To właśnie ta z halantexu! Mamy tę ze spodem niebieskim w miecze. Myślę, czy nie zaryzykować jednak tej białej...
          • bergamotka77 Re: Pościel i gadżety Minecraft 11.12.17, 19:50
            Dzięki dziewczyny zbiorczo za porady i sugestie smile Jutro będę działać w sieci - może faktycznie coś do odbioru na miejscu znajdę i zajrzę do C&A, mam obok tez Smyk Megastore. W Arkadii pamietam to stoisko ale tam chyba głównie Lego bylo i figurki. Syn kiedyś płakał bo dwa razu trafil na psa, którego w ogóle nie chcial wylosowac wink Nie wiem czy TOYS R US u nas jeszcze jest? Bo dawno tam nie byłam a kiedyś był ich sklep w Blue City.
            • mary_lu Re: Pościel i gadżety Minecraft 11.12.17, 20:11
              Ja niestety za szybko kupiłam Xboxa, teraz jest wersja w barwach minecraftowych... chyba szarpnę się jednak na kontroler -creepera...

Szkoda, źe tych gadżetów jest tak mało w sprzedaży, to jest graficznie rewelacyjny temat do urządzania pokoju dziecięcego.
              • bergamotka77 Re: Pościel i gadżety Minecraft 11.12.17, 20:29
                To prawda. Mało tego jest a dzieci szaleją za tym. Jakieś przedpotopowe Auta i Minionki sa wszędzie a z Minecrafta rzeczy trudniej dostępne. O i ten kontroler to super myśl bo mlody tez ma Xboxa. Też widziałam te konsole minecraftowe - są super smile
                • lauren6 Re: Pościel i gadżety Minecraft 13.12.17, 10:46
                  Te konsole minecraftowe są za drogie: płacisz 500 zł za samo zielone pudło. Lepiej kupić creeperowy lub świnkowy kontroler.
                  • bergamotka77 Re: Pościel i gadżety Minecraft 13.12.17, 22:02
                    No właśnie kontrolery minecraftowe (dwa w komplecie) dostanie od dziadków.
    • martaesz Re: Pościel i gadżety Minecraft 11.12.17, 18:47
      Wyspy w arkadi już nie ma😢
      Mój synek też wielki fan , pragnie mieć pokój w majkrafta Na aliekspres są pluszaki majkraftowe , i inne ale juz pewnie nie zdąży ci przyjść, tak na przyszłość mówię.
      Na alledrogo popatrz do świąt powinno dojść.
      Może figurek nie ma są dostępne we wsztstkich zabawkowych a nawet w romanie.
      • mary_lu Re: Pościel i gadżety Minecraft 11.12.17, 18:57
        Wszystko z aliexpres chyba jest na Allegro.

Fajnie na ścianie wyglądają te ledowe pochodnie, wiele podróbek klocków czy figurek jest niemal nie do odróżnienia od oryginalnych.

Ale poduszki są poliestrowe...

Kupiłam bluzę creepera, maskotki pluszowe, naklejki na ścianę, plakaty - to akurat mogę polecić, jakość znośna, ceny niskie.
    • sacea Re: Pościel i gadżety Minecraft 12.12.17, 17:30
      bluzka:
      www.kappahl.com/pl-pl/dziecko/134-170/topy-t-shirty/t-shirt-minecraft/176313
      • bergamotka77 Re: Pościel i gadżety Minecraft 13.12.17, 08:18
        Dzięki. Naprawdę fajna smile
        • sacea Re: Pościel i gadżety Minecraft 13.12.17, 10:23
          Mąż dla córki kupił, zachwyconasmile
    • kropkaa17 Re: Pościel i gadżety Minecraft 13.12.17, 08:24
      A które czasopismo o minecrafcie możecie polecić dla 7-latka?
      • bergamotka77 Re: Pościel i gadżety Minecraft 13.12.17, 22:01
        Mój ma książki o Minecraft. Czasopism nie znam. Tu masz komplet:

egmont.pl/Minecraft.-Kolekcja-podrecznikow-gracza,4068354,p.html?gclid=CjwKCAiAvMPRBRBIEiwABuO6qdaiGN3xI1tRYnj5yVyd6UI8RE5bTKtbA6EoIcHSpmusPdgM8TAO-hoCRgoQAvD_BwE&gclid=CjwKCAiAvMPRBRBIEiwABuO6qdaiGN3xI1tRYnj5yVyd6UI8RE5bTKtbA6EoIcHSpmusPdgM8TAO-hoCRgoQAvD_BwE
        • lauren6 Re: Pościel i gadżety Minecraft 13.12.17, 22:10
          W helionie sprzedają fajne książki do pisania minecraftowych modów. Ale to raczej dla starszego dziecka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka