mamahonki 10.04.15, 16:44 Słuchajcie moje drogie chcemy kupić tą narzute moim dziecią i niewiem jak z jakością. Macie,użytkujecie napiszcie coś o niej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tagliatele Re: narzuta indira 10.04.15, 17:02 Niestety jest nie do zdarcia - ciągle wygląda dobrze i nie mam powodu się jej pozbyć Jest cienka, ale jeśli ją widziałaś, to wiesz. U mnie białe pojedyncze Indiry od lat funkcjonują jako zasłony w salonie, a na łóżku mam podwójną. Odpowiedz Link Zgłoś
mamahonki Re: narzuta indira 10.04.15, 17:08 No właśnie nie widziałam a zakupy w ikei robię z pomocą pośrednika Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: narzuta indira 10.04.15, 18:25 No to one są bardzo cienkie jak na narzuty, z grubszego płótna, np. po praniu trzeba prasować. Nie wiem jakie masz oczekiwania, ale nie są to żadne grube, puchate narzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: narzuta indira 10.04.15, 17:20 nie kupuj dziecią bo same problemy stom narzutom... Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja Re: narzuta indira 11.04.15, 21:24 mam białą chyba już z 3 lata bardzo często prana bo w domu dwoje dzieci i ich rączki nic się z nią nie dzieje mimo tylu prań i stałęgo użytkowania teraz mam zamiar kupić kolejną bo jak dla mnie super jakość za niską cenę Odpowiedz Link Zgłoś
katrin.1 Re: narzuta indira 12.04.15, 15:19 Ja polecam, mam od kilku lat i jestem zadowolona.Również dwie mam jako zasłony Odpowiedz Link Zgłoś
fantomka44 Re: narzuta indira 12.04.15, 19:20 Ja mam na syna łóżku i jestem zadowolona. Taki cienki typ narzuty akurat pasuje nam do wystroju pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś