tapoczta1 03.05.15, 09:20 Witam, pomóżcie laikowi Reklamują teraz transformersy, syn upatrzył sobie żółtego lub zielonego. Pod jaką nazwą ich szukać? Chodzi konkretnie o te z reklamy, nie udało mi się trafić na reklamę i nie wiem nawet jak wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmytka1 Re: Transformers 03.05.15, 11:06 Zołty to Bumblebee Transformers Hasbro - tak wpiszesz w wyszukiwarkę i znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
tapoczta1 Re: Transformers 03.05.15, 19:34 A zielony? ktoś może kojarzy reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
asu1981waw Re: Transformers 03.05.15, 19:48 Pewnie Grimlock. Zapewne chodzi o najnowszych Transformers Robots in Disguise Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Transformers 04.05.15, 10:19 mogłybyście dać linki do tych konkretnych transformersów, które są teraz na topie? Nie jestem w temacie takich zabawek, a zdaje się, ze mój bratanek chciałby takiego na urodziny. Czy to się nadaje dla 5-latka sprawnego manualnie? cos takiego znalazłam, ale tu nigdzie nie pisza "robots in disguise": sklep.icare.pl/pl/p/KLOCKI-KRE-O-TRANSFORMERS-BUMBLEBEE-HASBRO/8902 czy takie jak te drugie: www.dortoys.pl/home/8-transformers-arcee-38686-motor-hasbro-prime-.html podpowiedzcie, bo chcę byc dobrą ciocią Odpowiedz Link Zgłoś
fantomka44 Re: Transformers 04.05.15, 14:18 1. Kupuj tylko Hasbro 2. Wyznacz sobie pułap cenowy 3. Jeśli Bumblebee lub Grimlock to masz kryteria wyszukiwania bardzo zawężone i dobrze 4. Allegro Dziecko Zabawki Figurki Transformers 5. Wystarczy wybrać coś i kupić. Odpowiedz Link Zgłoś