lady.godivia 15.05.15, 18:12 Dziewczyny, może dziecko którejś z Was zbiera kotki magiki i chciałoby się wymienić albo odsprzedać podwójne Potrzebuję kotka o imieniu Layla a mogę oddać kotki o imieniu Lucky, Sid i Rudy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
71tosia Re: kotki magiki 15.05.15, 18:23 mam dwa koty w domu ale nie sprzedam bo prawie jak rodzina A o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: kotki magiki 15.05.15, 18:26 Moja zbierała pieski magiki, w kiosku pani dała nam wymacać wszystkie żeby kupić inne niż te, które już miała Zapytaj w kiosku może i Tobie pozwolą pomacać Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: kotki magiki 15.05.15, 18:32 Przy kodzie kreskowym na książeczkach w lewym dolnym rogu jest liczba od 1-12 ona określa która figurka jest w opakowaniu, a nie trzeba nic macać. Odpowiedz Link Zgłoś
gdynia1000 Re: kotki magiki 26.05.15, 10:29 kotki magik są ponumerowane na każdej książeczce na dole po lewej stronie jest kod kreskowy przed kodem kreskowym jest numer jeżeli posiadacie wszystkie książeczki to zobaczcie których numerków nie macie numerki których nie posiadacie będą kotkami których wam brakuje ja mam w domu akurat tylko dwie książeczki więc wam podam: numer 9 to Zoe numer 1 to Martin reszta książeczek gdzieś przepadła więc mogę podać tylko dwa przykłady Odpowiedz Link Zgłoś