martelia 14.09.04, 19:40 Czy sprawdził się Wam ten sprzęt, jak długo go używałyście ? Czy warto kupić dla 3-4 miesięcznego dzieciaczka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik25 Re: LEŻACZEK 14.09.04, 19:44 u nas sie sprawdza,synek potrafi sam sie bawic bedac w lezaczku,wiecej widzi,ja moge spokojnie ugotowac obiad posprzatac itp.ja osobiscie POLECAM-maly na 4,5m Odpowiedz Link Zgłoś
garofano73 Re: LEŻACZEK 14.09.04, 21:50 U nas tez sie sprawdza, Basia ma prawie 4 miesiace i uzywamy lezaczka juz od ponad miesiaca codziennie. TAKZE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
bejka2 Re: LEŻACZEK 14.09.04, 21:57 Witam kupiłam lezaczek jak corcia miała 3mc teraz ma 4,5mc i nie wiem czy dałabym rade zrobic cokolwiek w domu gdyby nie było lezaka a tak zabieram ja ze soba do kuchni czy łazienki ona wszystko widzi i jest szczesliwa ze nie musi sama lezec. Bardzo polecam naprawde warto!!! Pozdrawiam mama Pauli i Marcina Odpowiedz Link Zgłoś
moncia_j Re: LEŻACZEK 15.09.04, 08:02 Hej, mamy taki leżaczek i próbuje kłaść, a nawet troszkę sadzać moją Agatkę (ma 5,5 miesiąca), ale ją ten leżaczek niestety parzy, od razu sie pręży, dupka w górę , mostki i itp. już woli poleżeć na łóżku lub kocyku ( szkoda bo to takie fajne i wygodne "urządzenie". może jak zacznie już sama siedzieć...zobaczymy Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: LEŻACZEK 15.09.04, 08:39 Dostałam używany leżaczek od koleżanki jeszcze przed porodem, więc używałam go od samego początku - jeszcze dla noworodka. Rozłożony leżaczek jest bardziej płaski niż fotelik samochodowy i ma całkiem sztywne plecy, więc na pewno nie zaszkodzi dziecku leżenie w nim przez jakiś czas. (słyszałam że producenci zalecają leżaczki od 1 msc). Dzięki leżaczkowi miałam malca na oku gdy gotowałam, prasowałam, wstawiałam pranie itp, a maluch był zadowolony widząc co robię i słysząc mój głos. Leżaczek jest super do usypiania. Można byjać dziecko nogą, mając wolne obie ręcę - nauczyłam się robić w trakcie na drutach i prasować pranie. Wykorzystywałam lezaczek do ok 1 roku - do usypiania i karmienia (można zmienić położenie oparcia na siedzące, a funkcję bujania się blokuje). pozdr Odpowiedz Link Zgłoś