14.09.04, 19:40
Czy sprawdził się Wam ten sprzęt, jak długo go używałyście ? Czy warto kupić
dla 3-4 miesięcznego dzieciaczka ?
Obserwuj wątek
    • joasiiik25 Re: LEŻACZEK 14.09.04, 19:44
      u nas sie sprawdza,synek potrafi sam sie bawic bedac w lezaczku,wiecej widzi,ja
      moge spokojnie ugotowac obiad posprzatac itp.ja osobiscie POLECAM-maly na 4,5m
      • garofano73 Re: LEŻACZEK 14.09.04, 21:50
        U nas tez sie sprawdza, Basia ma prawie 4 miesiace i uzywamy lezaczka juz od
        ponad miesiaca codziennie. TAKZE POLECAM!
      • bejka2 Re: LEŻACZEK 14.09.04, 21:57
        Witam kupiłam lezaczek jak corcia miała 3mc teraz ma 4,5mc i nie wiem czy
        dałabym rade zrobic cokolwiek w domu gdyby nie było lezaka a tak zabieram ja ze
        soba do kuchni czy łazienki ona wszystko widzi i jest szczesliwa ze nie musi
        sama lezec.
        Bardzo polecam naprawde warto!!!
        Pozdrawiam
        mama Pauli i Marcina
        • moncia_j Re: LEŻACZEK 15.09.04, 08:02
          Hej,

mamy taki leżaczek i próbuje kłaść, a nawet troszkę sadzać moją Agatkę (ma 5,5
          miesiąca), ale ją ten leżaczek niestety parzy, od razu sie pręży, dupka w
          górę , mostki i itp. już woli poleżeć na łóżku lub kocyku sad( szkoda bo to
          takie fajne i wygodne "urządzenie". może jak zacznie już sama
          siedzieć...zobaczymy

Pozdrawiam
          Monika
    • klubiale1 Re: LEŻACZEK 15.09.04, 08:39
      Dostałam używany leżaczek od koleżanki jeszcze przed porodem, więc używałam go
      od samego początku - jeszcze dla noworodka. Rozłożony leżaczek jest bardziej
      płaski niż fotelik samochodowy i ma całkiem sztywne plecy, więc na pewno nie
      zaszkodzi dziecku leżenie w nim przez jakiś czas. (słyszałam że producenci
      zalecają leżaczki od 1 msc).
      Dzięki leżaczkowi miałam malca na oku gdy gotowałam, prasowałam, wstawiałam
      pranie itp, a maluch był zadowolony widząc co robię i słysząc mój głos.
      Leżaczek jest super do usypiania. Można byjać dziecko nogą, mając wolne obie
      ręcę - nauczyłam się robić w trakcie na drutach i prasować pranie.
      Wykorzystywałam lezaczek do ok 1 roku - do usypiania i karmienia (można
      zmienić położenie oparcia na siedzące, a funkcję bujania się blokuje).
      pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka