Dodaj do ulubionych

Będę chwalić Merlina

01.09.15, 16:35
Zamówiłam u nich podręczniki - nie sprawdzałam, czy najtaniej, mieściło się w budżecie i mieli wszystkie. Przysłali, książka do religii miała błąd w druku (brakowało jednego arkusza wydawniczego, drugi był podwojony), odesłałam z reklamacją, ale późno, bo dopiero 24 sierpnia. Dzisiaj czeka na mnie nowy egzemplarz w paczkomacie, postarali się, żeby było na rozpoczęcie roku szkolnego.
Obserwuj wątek
    • malowanka06 Re: Będę chwalić Merlina 01.09.15, 17:15
      Nigdy nie pochwalę tego sklepu- 10 dni czekam na odpowiedź reklamacyjną. od lipca się z nimi bujam...
      • edie70 Re: a ja nie Będę chwalić Merlina 01.09.15, 20:17
        nadal nie dotarła wyprawka szkolna , zamówienie z tamtego tyg uncertain juz nie oceniam cen , bo wiekszosc przepłaciłam ,ale chciałam kupic wszystko z Herlitza w jednym miejscu .W sobote zamawiałam w innym sklepie piornik ,faber castel i dzis był kurier . Da sie ? da sie smile jestem wsciekla na nich , nawet potw skompletowania nie ma jeszcze uncertain
        • edie70 Re: a ja nie Będę chwalić Merlina 03.09.15, 18:14
          wysmarowałam im w końcu mejla , po mojej niemiłej interwencji podzielili zamówienie na 2 części .Jakby sie tego wczesniej nie dało zrobić sad z powodu 2 pozycji opózniac realizację 18stu innych dostepnych od ręki ?
    • atena12345 Re: Będę chwalić Merlina 02.09.15, 08:32
      a ja mam wyłącznie negatywne skojarzenia z Merlinem. Zawalają przesyłki bardzo często, w ostatniej chwili potrafią wysłać maila, że czegoś nie ma w magazynie. Według mnie, to jeden z najgorszych sklepów tego typu
    • elaag Re: Będę chwalić Merlina 02.09.15, 14:28
      Ja też jestem zadowolona z Merlina. Kupiłam buty nike i reeboki dla rodzinki w czasie lipcowej wyprzedaży, teraz podręczniki. Ceny dobre, dostawa błyskawiczna. Po 24 godzinach odbierałam zakupy w pobliskiej Małpce.
      • agni71 Re: Będę chwalić Merlina 02.09.15, 16:22
        Mnie ostatnio zdenerwowali, bo zrobiłam zamówienie z powodu jednego produktu, ktory okazalo się, mieli w ilości 1 szt. I dośc długo widniał jako dostępny, choc juz go nie było.

Ale generalnie tez sie u nich obkupuję nieraz w bardzo tanie rzeczy, buty sportowe, ostatnio trekkingi w świetnych cenach, filmy na DVD, kosmetyki.

Raczej szybko mi wszystko wysyłają, czy to do domu czy do Małpki.
        • butch_cassidy Re: Będę chwalić Merlina 02.09.15, 16:40
          Też zwykle nie mam z nimi problemów. Kupuję odkąd powstał i przez te lata jakieś pojedyncze wtopy mieli, ale mieli też okres po prostu rewelacyjnej obsługi, ale to była chyba zasługa konkretnego punktu odbioru, bardzo fajnie prowadzonego.
          W każdym razie ceny i asortyment dla mnie ok, a jak mi zależy na czasie (np. teraz wyprawka, która z resztą przyszła szybko i bez problemów) , to wybieram tylko produkty dostępne w 24h.
    • perspektywa13 Re: Będę chwalić Merlina 02.09.15, 21:16
      Przy dostępności 24h faktycznie spisują się bez zarzutu, a nawet pochwalić można. Ale gdy dostępność 7-14 dni, to w ostatnim dwutygodniowym czasie anulowali mi 2 zamówienia. Oczywiście po anulowaniu towar jeszcze jakiś czas wisiał na stronie. Więc już będę zamawiać tylko z szybką dostępnością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka