Dodaj do ulubionych

Puky lrm czy btwin

02.09.15, 10:33
Nie mogę zdecydować którą biegówkę kupic na drugie urodziny.
Puky czy btwin z decathlona.
Cena też ma znaczenie.
Który polecacie?
Obserwuj wątek
    • matyldamoja Re: Puky lrm czy btwin 02.09.15, 11:14
      Każdy będzie polecał to co ma pewnie smile zatem polecam puky , mam lrm, B1 i 18 calowy już z pedałami, dzieci robiły podejście do innych ale puky był bezkonkurencyjny, lekki przede wszystkim , wybrałabym ponownie. Zastanowiłabym się jednak czy lrm nie za mały już dla 2 latka. Mój właśnie przesiadł się z lrm na większy , na przyszłe wakacje na pewno będziesz musiała zmienić.
    • zaba133 Re: Puky lrm czy btwin 02.09.15, 11:21
      ja polecę btwin- mój pięciolatek właśnie oddał go kuzynowi, śmigał na nim prawie 3 sezony
      rowerek niedrogi, ale wg mnie bardzo dobra jakość
      sprawdziłabym tylko czy nie będzie za duży dla 2 latka
      • atena112 Re: Puky lrm czy btwin 03.09.15, 16:49
        My mamy puky mój dwulatek go uwielbia lekki,niska rama,wyprawia na nim cuda bo się czuje na nim pewnie.Bitwin według mnie jest dla starszych dzieci -wysoka rama i cięższy.Ja kupiłam puky używany i nie zaluje jeszcze nie jednemu posluzy bardzo wytrzymaly rowerek.Lepiej zacząć od miejszego rozmiaru żeby mogl nad nim zapanować wiec lrm dla dwulatka jest ok.
        • toslawa Re: Puky lrm czy btwin 03.09.15, 18:53
          Mój 2,5 latek jeździł na zwykłym kinderkrafcie z marketu. Dał radę, nic się nie rozpadło a on po właśnie nauczył się na pedalowym jeździć. Najlepiej zmierz obejrzyj. Ten bitwina mojemu synowi odpowiadał w decathlonie jak jeździł.
    • nataliaszczecin Re: Puky lrm czy btwin 03.09.15, 19:49
      Chcialam zaoszedzić i kupilam rowerek w Decathlonie. Moj syn nie potrafil na nim jezdzic. Wsiadl na Puky LRM i pooojeechał od razu! Tak wiem zaoszedzilam... kupujac drugi rowerek smile
    • hela_mela Re: Puky lrm czy btwin 03.09.15, 21:55
      chicco red bullet. Waży 2.7kg. I już nie raz widziałam dzieci niejezdzace niby na biegowkach które na tym dały radę
      • hela_mela Re: Puky lrm czy btwin 03.09.15, 21:57
        warto też zwrócić uwagę że zostały nam dwa miesiące do jezdzenia na dworze. Więc można kupić coś co poczeka na przyszły sezon. Ile dziecko mierzy? Jeżeli szybko rośnie to warto kupić większy
        • els.ol Re: Puky lrm czy btwin 03.09.15, 22:16
          A dlaczego 2 m-ce? surprised Nie będziesz dzieci wypuszczała na podwórko? wink
          Ciut sarkazmu, garść ironii... a na poważnie: enty raz powtarza się tu zdanie, że zimą nie jeździ się na rowerze... Moje dzieci jeżdżą okrągły rok, jeśli tylko nie ma zasp po pas, a o to coraz trudniej zimą. Rowery od jesieni do wiosny są eksploatowane co najmniej na równi z latem. Zimą też jest fajnie na rowerze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka