Dodaj do ulubionych

Do posiadaczek Beddinge Ikea

10.10.15, 18:32
Przed zakupem oczywiście czytałam opinie. Niektórzy skarżyli się, że kanapa nie jest płaska po rozłożeniu, inni, że twierdzili, że ich egzemplarz jest płaski, równy.
W naszej kanapie po rozłożeniu część na której się siedzi jest pod lekkim skosem.
Złożyłam więc reklamację. Przyjechali panowie i powiedzieli, że taka jest konstrukcja tej kanapy. I owszem mogą mi wymienić stelaż ale będzie to samo.
Nie wiem czy odpuścić więc chciałam zapytać użytkowniczek - jak to wygląda u was ?
Obserwuj wątek
    • aga7-77 Re: Do posiadaczek Beddinge Ikea 10.10.15, 19:39
      Mój egzemplarz rozkłada się całkowicie płasko, nie ma absolutnie żadnego skosu. Może to też zależy od wybranego materaca? Ja mam materac RESMO - z kieszeniami sprężynowymi.
      • hugo43 Re: Do posiadaczek Beddinge Ikea 10.10.15, 20:26
        u mnie tez jest wyzej,ale kolezanka ma sprzed kilku lat stelaz i jest plasko,ale i materac ma inny.
      • frestre Re: Do posiadaczek Beddinge Ikea 10.10.15, 20:34
        bardzo lubię nasze łóżko smile
        lateksowy materac- coś w tym stylu?!
        śpimy od 5-6 lat
        wygodne, proste
    • silje78 Re: Do posiadaczek Beddinge Ikea 10.10.15, 20:44
      mamy to łózko "dla gości" i ja mam wrażenie, że jego środek jest położony niżej. jak na nim śpię to zawsze się lekko zsuwam do środka.
      • beverlyja90210 Re: Do posiadaczek Beddinge Ikea 10.10.15, 21:45
        Ja mialam dwie,jedna po drugiej dla syna i te dwie bardzo sie od siebie roznily.Pierwsza z jedym bokiem polozonym wyzej ale synowi to nie przeszkadzalo bo i tak spal sam nastepna jest juz idealnie plaska. Nie wiem czy wplyw mil na to materac,teraz kupilismy mu ten drozszy
        • mare-ksy Re: Do posiadaczek Beddinge Ikea 08.04.16, 07:34
          Droższy czyli jaki, pamiętasz jaki to był materac??
    • madzik29 Re: Do posiadaczek Beddinge Ikea 10.10.15, 23:22
      u mnie jest idealnie równo, spimy z męzem od około 2lat, mamy materac średniej jakości, jak kupowałam ją 3 lata temu były do wyboru 3, cieńszy, grubszy i taki na sprężynach, ja mam ten średni. Mama moja kupiła ją po roku gdzieś również z tym samym materacem i jest u niej równo jak u mnie.
      • mare-ksy Re: Do posiadaczek Beddinge Ikea 11.04.16, 08:24
        Hej, możesz sprawdzić który to materac??( jest zawieszka pod pokrowcem) Dziękuję wink
    • agnesta Re: Do posiadaczek Beddinge Ikea 11.10.15, 20:29
      Dzięki za odzew. Mamy materac sprężynowy resmo.
      Czyli wygląda na to, że panowie "specjaliści" wprowadzili mnie w błąd.
    • muta001 Re: Do posiadaczek Beddinge Ikea 11.04.16, 08:48
      u mnie po rozłożeniu część na której się siedzi jest prosto, natomiast pod skosem jest opierało i niestety fatalnie na tym się śpi bo się zsuwa podczas spania
    • mak1210 Re: Do posiadaczek Beddinge Ikea 01.05.17, 02:14
      nie odpuszczaj bo będą pękać sprężyny i mechanizmy składające powyginają się (40zł sztuka a są 2 więc 80zl) Mam tą kanapę 15 lat (jeszcze z tych pierwszych dobrze wykonanych) jest prosta po rozłożeniu i super na niej się śpi.Materac mam Havlet z lateksem ,kosztował ok 300zł a teraz 620!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka