19.10.15, 10:33
Muszę zakupić plecak dla syna. W tym który użytkuje od 3 lat Herlitz bebag zaczął szwankować zamek, co utrudnia szybkie pakowanie i przemieszczanie się (chwilę trwa zanim zamek zaskoczy). Syn chodzi do VI klasy a plecak chciałabym taki też na te 3 - 4 lata powiedzmy do końca gimnazjum. Poczytałam już liczne wątki na temat plecaków, propozycje są różne, a ja zastanawiam się nad HAMA coocazoo rayday lub HERLITZ be.bag fellow. Obie firmy są mi znane, ponieważ syn od I klasy użytkuje Herlitz, a córka Hama, ale jeśli mogłybyście podzielić się doświadczeniem w tych konkretnych modelach i jak one pasują dla gimnazjalisty w sensie czy nie za duże, za małe itp. Nie widziałam ich niestety na żywo dlatego proszę o radę.
Obserwuj wątek
    • lucyjkama Re: plecak 19.10.15, 15:38
      Zerknij na deuter giga. Fantastyczne plecy. Bije na głowę herlitze i hamy. Wytrzyma 4 lata spokojnie. Wielkość idealna dla gimnazjalisty.
      • iwek33 Re: plecak 19.10.15, 17:54
        Też polecam Deuter Giga.
    • martirad Re: plecak 19.10.15, 20:47
      Dzięki dziewczyny smile
    • silentleges Re: plecak 21.10.15, 15:27
      Kurcze, chciałam napisać, że skip hop jest super, ale dopiero załapałam, ze VI klasa - to już prawie mężczyzna przecież smile W każdym razie, dla młodszych dzieciaków polecam skip i odpowiadam głową za tę rekomendację wink
    • salma75 Re: plecak 22.10.15, 07:02
      Deuter Giga - u mnie dwoje dzieci z nim śmiga - VI klasa SP i I LO, 3 lata temu kupiłam pierwszy plecak tej firmy. Polecam z czystym sumieniem.
    • dido_dido Re: plecak 22.10.15, 08:50
      Ja niezmiennie zachwalam North face Jester. Pakowny, wygodny, sztywne plecy, dobre zasuwaki. Syn czwarty rok śmiga, plecak nie wygląda na znoszony.
      Raz na jakiś czas piorę go w pralce.
    • martirad Re: plecak 12.11.15, 14:17
      Kupiłam Deuter Giga jest rewelacyjny, wygląda świetnie. Podoba się synowi, a także mi i mężowi smile Mam nadzieję, że te 3 - 4 lata wytrzyma. Bardzo dziękuję dziewczyny za polecenie tej firmy bo spotkałam się z nią po raz pierwszy. Pozdrawiam smile
      • lucyjkama Re: plecak 12.11.15, 16:33
        Gratuluję udanego zakupu wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka