19.10.15, 20:49
gdzie teraz najtaniej dziecięce emu można znaleźć?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: emu 19.10.15, 21:35
      dopieroco były na limango.
      • anka8811 Re: emu 20.10.15, 08:31
        Autorka wpisu pyta gdzie może znaleźć a nie gdzie już były. Ja upolowałam na allegro w dobrej cenie .
        • els.ol Re: emu 20.10.15, 08:42
          Na Allegro - te w "dobrej" cenie - są z Aliexpress wink
          • mama.nygusa Re: emu 20.10.15, 09:03
            A skad wiesz od kogo kupila, moze ktos nie trafil w rozmiar i sprzedal okazyjnie, a ty zaraz jestes przekonana, ze to podroba.
            • els.ol Re: emu 20.10.15, 09:09
              Nie wiem od kogo kupiła, ale obserwuję rosnącą liczbę EMU w okazyjnej cenie, a równocześnie jestem obserwatorką kilku grup Aliexpress na fb i widzę jak rośnie skala procederu. Nie wierzę, że ktoś kupił za 500 i sprzedał np. za 250, bo to wg mnie okazyjna cena wink
              Jeśli chcesz wierzyć w oryginalność tych tańszych emu nie zabronię Ci big_grin
              • rybka.8 Re: emu 20.10.15, 09:20
                W weekend w sklepie eobuwie było minus 30% wychodziły w fajnej cenie , liczę ,że akcje powtórzą w jakimś sklepie bo córce kupiłam i żałuje ,że sobie nie smile
                • anka8811 Re: emu 20.10.15, 09:28
                  Kupiłam już w ciągu 3 lat 4 pary emu na allegro i zapewniam cię nie są to podrabiane emu . Tym razem odkupiłam od osoby która kupiła na Limango i okazały się za duże. I takie okazje daje się upolować
                  • patatajowa Re: emu 20.10.15, 10:09
                    No czyli na limango 😊 i to w jeszcze lepszej cenie.warto zagląda na forum 😊
                • levoonia Re: emu 20.10.15, 09:29
                  Hmm a ktoś wie jaka jakość tych z aliexpress? Też już przeglądałam na aliexpress i zastanawiałam się czy tam nie zamówić. Nie zależy mi na marce tylko na jakości. Dzieciakom i sobie kupowałam zawsze w tk maxx jakichś nieznanych marek australijskich sprawdzając tylko,żeby warstwa wełny była gruba i zawsze były super. Tylko się zgapiłam w tym roku albo było ich niewiele uncertain
                • kr.kr Re: emu 20.10.15, 09:32
                  W mojej szafie smile

Ja pokupowalam rok i dwa lata temu emu (w sumie z 5 czy 6 par) placac jakos 130-160zl w zaleznosci od rozmiaru i miejsca. Kupowalam w eastendzie, riccardo i chyba mivo. Wszystkoe oryginalne. Rozmiary 31-35. Z tych kilku par uzywane byly 2, jedna pewnie w tym roku bedzie uzywana, a reszte zamierzam puscic w swiat (tylko jakos sie zebrac nie moge dlatego tyle mi ich zalega). No to za ile je sprzedam? Pewnie za tyle ile kupilam, moze sobie po 10zl dolicze za magazynowanie wink czy moje emu nagle stana sie podrobami z aliexpres?

No tak czy siak, teraz to nie wiem, gdzie najlepiej, ale jakby co, to nie wszystkie tanie emu na all beda z chin!
              • mama.nygusa Re: emu 20.10.15, 10:03
                Doprawdy nie wiem z czego rechoczesz, chyba z wlasnej naiwonosci, bo trzeba byc frajuerem, zeby te buty kupowac za 250, zwlaszcza dla dzieci; trzeba lapac okazje.
                • mama.nygusa Re: emu 20.10.15, 10:04
                  To wyzej to do elso
                  • els.ol Re: emu 20.10.15, 11:57
                    A gdzie i z czego ja "rechoczę" - ty weź coś na ból tyłka, bo albo nie rozumiesz co ja napisałam, albo masz kompleksy.
                    Bez odbioru pieniaczko.
                    • patatajowa Re: emu jeden wzor na limango znowu 28.10.15, 08:49
                      dzieciece od r.24-36 jak ktos potrzebuje
                      www.limango-outlet.pl/emu/lo-bootie-wallaby-w-kolorze-brazowym-246466
                      • levoonia Re: emu jeden wzor na limango znowu 29.10.15, 23:41
                        kupiłam na mivo przy okazji jakiejś promocji w końcu. jeszcze w pudle i z metkami bo mały nie chciał na nogę założyć. Na szczęście, bo zaraz odeślę. W końcu trafiłam w tk maxx - nie dość, że za 129 to jakościowo dużo lepsze - wyższy model, grubsza wełna. oczywiście nie emu tylko inna firma. Żałuje,że nie było beapaw jak w zeszłym roku bo one mają lamówki skórzane - trwalsze i ładniejsze.
                        • edzia321 Re: emu jeden wzor na limango znowu 30.10.15, 00:07
                          W jakim mieście w tk maxx kupiłaś, ja też poluje na beapaw dla syna w Warszawie, ale brak sad
                          • sinceramente Re: emu jeden wzor na limango znowu 30.10.15, 07:47
                            Właśnie weszłam na forum, żeby napisać, że wczoraj wieczorem w tk maxx (Katowice) upolowałam wreszcie bearpaw dla córki za 129 zł. Jakaś świeża dostawa, bo od jakiegoś czasu zaglądam tam co 2-3 dni i sprawdzam smile
                            W środę pojawiły się niskie boo roo na damskim za 169 i 179 zł, a wczoraj na dziecięcym za 129 zł pawz by bearpaw. U mnie wszystkie rozmiary były rozstawione w dziale z rozmiarówką do 27, ale widziałam od 25 do 32. Być może już wykupione, bo większość jednak poniżej 30 i w brązie. Znalazłam ostatnie czarne w rozmiarze 32.
                            W ubiegłym roku moja córka nosiła emmę bearpaw właśnie w rozm. 32 i już są ciasnawe, ale okazało się, że ten model ma inną rozmiarówkę i właśnie pomaszerowała w tych nowych do szkoły oznajmiając, że czarne buty (i to jeszcze taki model) idealnie wkomponują się w "halołinowy" klimat wink
                            • patatajowa Re: emu jeden wzor na limango znowu 30.10.15, 08:27
                              to jakas nowosc z tymi pawz. czy to cos jak lassie by reima? wink
                              • sinceramente Re: emu jeden wzor na limango znowu 30.10.15, 09:44
                                Pytaj się mnie, a ja Ciebie wink
                                Nie mam pojęcia. Nie wiedziałam, że taka marka istnieje, ale skojarzyłam po logo beapraw i podobieństwie w nazwie. Nowość chyba nie, bo na overstocku recenzje tego modelu są już z 2010 roku. Z kolei na stronie bearpaw nie ma po nich śladu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka