teane 01.11.15, 17:20 Macie doświadczenie z takimi naklejanymi tablicami? w opisie znalazłam, że można ja później bez problemu odkleić. Ale, czy zostawia na ścianie plam albo przebarwień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: samoprzylepna tablica kredowa 01.11.15, 17:39 Alternatywa jest farba magnetyczna - nakładasz ze trzy warstwy, szlifujesz: masz i tablicę do pisania, i magnetyczną Jak się znudzi - zamalowujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.24 Re: samoprzylepna tablica kredowa 01.11.15, 18:20 u nas zeszła bez problemu, ślad jest, ale wisiała długo, ściana zdążyła wyblaknąć Odpowiedz Link Zgłoś
farfallina35 Re: samoprzylepna tablica kredowa 01.11.15, 21:45 Ja mam u dzieci sciany pomalowane tablica magnetyczna a na to kredowa.sama magnetyczna nie bedzie miala zastosowania do rysowania a i ta tablicowa nakezy co jakos czas odswierzyc bo przy zmywaniu sciera sie ta poerwsza warstwa i robi sie taka nieładna A taka przyklejana napewno zostawi jakis slad,cidow nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: samoprzylepna tablica kredowa 02.11.15, 18:50 zostawiła ślad przy odklejaniu - taka ramka od zmywania, plus ściana zdążyła nieco wyblaknąć, pod tablicą miała pierwotny kolor, no i przy odklejaniu w jednym rogu nieco farby zabrała, na inną powierzchnię nie dało się już jej przykleić. Odpowiedz Link Zgłoś