Dodaj do ulubionych

Gitara klasyczna

01.11.15, 19:02
Poradzicie gdzie obecnie można kupić dobrą gitarę klasyczną dla dziecka? Czytałam archiwum, ale chodzi mi o aktualne konkretysmile
Syn uczy się gry na gitarze i marzy o swojej prywatnej-osobistejsmile Chciałabym żeby była naprawdę dobra, a przy tym fajnie jak by można było wybrać kolor.... Znajdę coś takiego?
Obserwuj wątek
    • niektorymodbija Re: Gitara klasyczna 01.11.15, 21:40
      jeśli do gry amatorskiej,proponuje popatrzeć na gitary EverPlay,Hohner, Yamaha.
      • zaba772 Re: Gitara klasyczna 02.11.15, 11:27
        O dziękuję! Tak chodzi na chwile obecna o amatorskie granie oczywisciesmile Z czasem jak bedzie trzeba wymienimy na kolejną gitarę. Ja mam swoją od 20 lat..... ale jest stanowczo za duża dla 8 latkauncertain Dlatego szukam czegoś polecanegosmile
        • blue-anna Re: Gitara klasyczna 02.11.15, 15:58
          Rok temu kupiliśmy córce 3/4 Hohnera. Jest w porządku. Nie wiem, czy są kolorowe, ale ten tradycyjny brąz ładnysmile
          • dzidzia_ch Re: Gitara klasyczna 02.11.15, 19:24
            Córka gra na gitarze Yamaha.
            Gitarę wybieraliśmy razem z panem który ją uczy.
            Dla mnie wszystkie brzmialy jednakowo ale on wychwycil jakie niuanse smile
            • zaba772 Re: Gitara klasyczna 03.11.15, 20:07
              tak właśnie dziś z mężem rozmawiałam i też stwierdziłam, że jeszcze zapytamy jutro po zajęciach nauczyciela od gitarysmile Dziękuję za wszystkie sugestie, sądzę że kupimy dokładnie którąś z tych polecanych przez Was!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka