evitek83 08.11.15, 08:45 Szukam jakiejś fajnej gry prawie 6-latkowi, rozważam te dwie z tytułu wątku. która jest fajniejsza, która polecacie? A może jakaś inna gra, aby dziecko się nie nudziło i rodzice też Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave-55 Re: magiczny labirynt czy kto to był (Ravensburg) 08.11.15, 09:06 Ja też chętnie poznam Wasze opinie bo do Kto to był się przymierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: magiczny labirynt czy kto to był (Ravensburg) 08.11.15, 17:46 To ja tez. I polecę to co lubi mój 5,5 latek: Zgadnij kto to, Pędzące żółwie, Spadające małpki, lubi tez Monopol (zwykły) ale trzeba mu pomagać i grę karcianą Uno. Oraz typowe planszówki:Grzybobranie, Rajd,Chińczyk itp Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: magiczny labirynt czy kto to był (Ravensburg) 08.11.15, 18:01 My mamy "Kto to był". Swojego czasu była hitem ale teraz już się trochę znudziła. Polecam ją jednak bo gra polega na współpracy. Trzeba słuchać i zapamiętywać. Dla 6-latka powinna być atrakcyjna ze względu na swoją "gadającą" formę. Odpowiedz Link Zgłoś
dwellajna Re: magiczny labirynt czy kto to był (Ravensburg) 08.11.15, 18:39 Wyszukiwarka, identyczny watek byl chwile temu. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: magiczny labirynt czy kto to był (Ravensburg) 08.11.15, 21:26 Zdecydowanie wątek był. Ja mam magiczny labirynt i bardzo polecam. Moja 7 latka grywa z koleżankami dość często. Odpowiedz Link Zgłoś
per-vers Re: magiczny labirynt czy kto to był (Ravensburg) 08.11.15, 22:41 A ja polecam forum o grach planszowych: forum.gazeta.pl/forum/f,251622,Gry_planszowe.html O Kto to był jest osobny wątek, a o Magicznym labiryncie parę osób też wspominało. Poza tym mnóstwo pomysłów na inne tytuły. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś