Dodaj do ulubionych

amazon.it - rabat 10 euro

13.11.15, 06:44
Jak w temacie, z kodem GRAZIE1000 przy zakupie za min 50 euro (nie wliczajac kosztow przesylki) mozna uzyskac rabat 10 euro. Kod jest wazny tylko dzisiaj. Produkt musi byc sprzedawany przez amazon.

Bardzo tanio wychodzi np. LEGO City 60051 - Pociąg Osobowy - 340zl juz z przesylka

Więcej informacji na oficjalnej stronie amazon.it
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: amazon.it - rabat 10 euro 13.11.15, 07:30
      Do promocji nie zalicza się zakup książek i produktów cyfrowych.
    • milenunia Re: amazon.it - rabat 10 euro 13.11.15, 07:41
      a gdzie się wpisuje ten kod ?
      • sinceramente Re: amazon.it - rabat 10 euro 13.11.15, 07:51
        Podczas finalizacji zamówienia na etapie wyboru płatności (PAGAMENTO) klikasz w link na dole strony: Inserisci un Buono Regalo o un codice promozionale.
        • milenunia Re: amazon.it - rabat 10 euro 13.11.15, 07:52
          dzięki
          • milenunia Re: amazon.it - rabat 10 euro 13.11.15, 08:43
            jeszcze raz dzięki za info i pomoc techniczną od dawna polowałam na fajny odplamiacz ,którego nie mogłam w Polsce dostać , nawet na stronach z chemią włoską i takim sposobem zaopatrzyłam się w chemię włoską spokojnie na cały rok
            • lawia77 Re: amazon.it - rabat 10 euro 13.11.15, 09:56
              w którym miejscu można założyć konto?
              • afroddytta Re: amazon.it - rabat 10 euro 13.11.15, 10:23
                Wiecie co jesteśmy stuknięte ?? jak znajomym koleżankom mowię o takich rzeczach jak zakupy zagraniczne, bony, rabaty i in to sa w SZOKU! Ostatnio sie znajoma zdziwiła jak sie dowiedziała ze wszystkie książki typu Mapy czy Pod woda kupowałam za 50% ceny. Ja chyba juz nie pamietam jak cos kupiłam w regularnej cenie big_grin

A potrzeba oddzielne konto (mam za amazonie brytyjskim i amerykańskim)?
                Da sie przełączyć język ma angielski?
                • sinceramente Re: amazon.it - rabat 10 euro 13.11.15, 10:35
                  Przełączyć się nie da.

Konto na wszystkich amazonach (adresy, karty itp.) jest jedno.

Cały proces finalizacji zamówienia jest też taki sam, więc nie jest tak trudno smile
                  • gosiam_79 Re: amazon.it - rabat 10 euro 13.11.15, 12:17
                    Macie konto walutowe do płatności w euro, czy płacicie przez zwykłe konto i czy po przeliczeniu przez bank jest w miare ok
                    • bim-bol Re: amazon.it - rabat 10 euro 13.11.15, 12:29
                      Przy zwyklym koncie, licze euro po 4.35, jak ktos ma walutowe wyjdzie taniej.
                      • fai.ry Re: amazon.it - rabat 10 euro 13.11.15, 13:56
                        A ile kosztuje wysyłka do PL?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka