Dodaj do ulubionych

Allegro mobilne - płatność

13.11.15, 21:33
Chciałam zapłacić przez aplikację mobilną za 25 przedmiotów od jednego sprzedającego ale max można za 20 i teraz mam pytanie: jeśli zapłacę za te 20 i przesyłkę to czy płacąc potem za kolejne 5 znów będę musiała wybrać sposób dostawy przez co po raz kolejny zostaną mi doliczone koszty wysyłki? A może jest sposób aby za wszystkie przedmioty zapłacić łącznie?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Allegro mobilne - płatność 13.11.15, 21:51
      to zalezy od usawien sprzedajacego.jesli ma w cenniku opcje za 0 zł to ja wybierasz.
      lub musi miec udostepniona opcje na wpisanie przez kupujacego innego kosztu dostawy-wtedy wpisujesz 0. jesli tak nie ma to system naliczy ciprzy drugiej płatnosci po raz drugi za wysyłke.
      • anmaszy Re: Allegro mobilne - płatność 13.11.15, 21:56
        Możesz też wykorzystać opcję "dopłać" do tej pierwszej zdefiniowanej juz płatności allegro.
        • katkago Re: Allegro mobilne - płatność 13.11.15, 22:26
          Jeśli skorzystam z opcji "dopłać" to sprzedający połapie się o co chodzi i wyśle wszystko w jednej paczce?
          • patatajowa Re: Allegro mobilne - płatność 13.11.15, 22:46
            wez i napisz mu po prostu o co chodzi. bo jesli zrobisz dopłate to kwota bedzie sie zgadzac ale te 5 aukcji bedzie "wisieć" jako niezapłacone.
            • katkago Re: Allegro mobilne - płatność 13.11.15, 23:09
              Napiszę do sprzedającego. A tak na marginesie to czy tylko ja tak szaleję na Allegro? wink Nikt nie miał podobnej sytuacji?
              • k_masny Re: Allegro mobilne - płatność 14.11.15, 09:38
                Pisałam, że chcę połączyć 2 zamówienia w 1 paczkę i zapłacić za transport 1 raz. Nie było problemu. Nie było też problemu ze zwrotem za kolejny opłacony transport (nie było opcji odbiór osobisty), ale uzgodniłam to wszystko mailowo ze sprzedającym i dodatkowo w uwagach napisałam, że chcę zamówienia połączyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka