Dodaj do ulubionych

Buty zimowe rozmiar 27

20.09.04, 14:50
Czy jest jakaś alternatywa dla Bartków???
Będę wdzięczna jeśli napiszecie jakiej firmy kupujecie buciki swoim
przedszkolakom.
Obserwuj wątek
    • dador1 Re: Buty zimowe rozmiar 27 21.09.04, 11:19
      Podłączę się do Twojego pytania, bo tez przede mna zakup zimowych butów, i nie
      wiem czy szukać jakiś innych, czy kupić Bartki, w zeszłą zime miał Bartki i
      były super.
    • klubiale1 Re: Buty zimowe rozmiar 27 21.09.04, 11:25
      Wczoraj byłam w sklepie Ray - Legionowo Błękitne Centrum i widziałam fajne
      zimowe traperki i kozaczki od 24 do 33 firmy Kornecki oraz firmy Panda w cenie
      ok 50-59 zł.
      Niestety sama potrzebuję 22-23 a z tych modeli akurat nie było.
      Butki śliczne - traperki chyba skóra (ale może ekologiczna) błyszcząca w 5
      kolorach. Kozaczki ze wzorkami- kwiatuszki, romby.
      Bardzo ładny i ciepły misio w środku.
    • pia_ Re: Buty zimowe rozmiar 27 21.09.04, 12:09
      Ja co prawda nie kupuję jeszcze butów dla swojej córki, ale po jestem po
      lekturze nowego numeru Dziecka i tam alternatywa dla bartka jest firma Dr.
      Perner.EGO (ceny podobne, ładne wzornictwo). Z innych firm to Ecco, Geotex, ale
      to są droższe buciki. Z najtańszych wymieniona została BUT HALA.
      • hipopotam3 Re: Buty zimowe rozmiar 27 21.09.04, 12:47
        w tym roku firma Reima produkująca super kombinezony Będzie miała w Polsce
        pierwszy raz buty są super ciepłe, nieprzemakalne, oddychające widziałam je już
        w BOBO w Konstancinie
        • klubiale1 Re: Buty zimowe rozmiar 27 25.09.04, 18:32
          Widziałm dziesiaj buty Reima w Smyku- jakoś mnie nie powaliły wygladem, a
          raczej ceną 200zł za śniegowce.
    • sylvic Re: Buty zimowe rozmiar 27 21.09.04, 13:50
      Słowo daję - nie ma! - przynajmniej rok temu.

W ubiegłym roku miałam dokładnie ten sam problem, obejrzałam wszystko co się
      dało. Nawet Bartki były tragiczne od tego rozmiaru.

Wreszcie (oczywiście już było za późno) widziałam ECCO - rewelacyjne, wtedy 185
      zł. Takie Na suwak z przodu i rzep.
      W tym roku mam nadzieję kupić właśnie takie.
      • renatas4 Re: Buty zimowe rozmiar 27 21.09.04, 14:21
        Jakie sa ceny butów Reimy w BoBo w Konstancinie, ile tam kosztuja kombinezony?
        • hipopotam3 Re: Buty zimowe rozmiar 27 21.09.04, 15:09
          buty kosztują ok 200 pln a ceny kombinezonów zaczynają się od ok 250 PLN, jest
          też mnóstwo kombinezonów innych firm i polskie i zagraniczne naprawdę ogromny
          wybór i to od noworodka do przedszkolaka
          • fasolka99 Re: Buty zimowe rozmiar 27 24.09.04, 14:53
            Hipopotam, gdzie dokladnie w Konstancinie jest ten sklep? Czy mozesz wyjasnic
            jak trafic jadac od Warszawy od strony Wilanowa? I do ktorej czynne w sobote?
            • hipopotam3 Re: Buty zimowe rozmiar 27 24.09.04, 15:35
              Jedzie się cały czas prosto od Wilanowa gdy kończy się dwupasmówka zaczyna się
              Konstancin . Jedzie się nadal prosto cały czas główną drogą mija się jedno
              rondo (na nim prosto) na drugim rondzi(przy Starej Papierni )skręca się w prawo
              i sklep jest tuż za rondem jakieś 20m po lewej stronie ulicy . Ma swój parking
              na który można wjechać.
              • renatas4 Re: Buty zimowe rozmiar 27 24.09.04, 16:19
                Czy warto kupić bury zimowe Reimy? W ubiegłym roku mieliśmy kombinezon i był
                świetny, w tym roku mimo, że dużo kosztuje, też kupię.
              • fasolka99 Re: Buty zimowe rozmiar 27 28.09.04, 12:50
                Hej - dzieki, nawet sama tam trafilam, bo przeczytalam Twojego maila za
                pozno smile Pojechalam tam specjalnie - no i niestety wielkie rozczarowanie. Buty
                byly JEDYNIE firmy Reima i tylko zimowe, maja strasznie twarda podeszwe...
                Myslalam, ze beda jakies super, jak kombinezony Reimy sa takie zachwalane... A
                te buty specjalnie mi sie nie podobaly.
                Co do kombinezonow - szukalam rozmiaru ok. 92-98 dla chlopca - pani
                zaproponowala mi 2 (!) sztuki, wiec wybor przecietny do kiepskiego... Cena -
                cos kolo 450 zl czy nawet wiecej, bo Reima... No to zamiast tam jechac z
                Warszawy, mozna sie wybrac do Smyka. Generalnie kombinezonow wisialo malo, iwec
                nie sadze zeby warto sie tam specjalnie wybierac.
                Natomiast jesli ktos szuka fotelika lub wozka - no faktycznie duzo tego stalo smile
      • minkapinka Re: Buty zimowe rozmiar 27 25.09.04, 19:22
        Wreszcie (oczywiście już było za późno) widziałam ECCO - rewelacyjne, wtedy 185
        >
        > zł. Takie Na suwak z przodu i rzep.
        > W tym roku mam nadzieję kupić właśnie takie.
        Moja córka miała w ubiegłym roku takie buty z goretexem (zapinane na suwak +
        rzep), ale kosztowały 250 zł (rozmiar 22), za 185 zł kupiłam w tym roku
        sandałki ecco, zimowe są wiele droższe.

• minkapinka Re: Buty zimowe rozmiar 27 25.09.04, 19:25
          mam na myśli ten model www.allegro.pl/show_item.php?item=31611991
          • sylvic Re: Buty zimowe rozmiar 27 27.09.04, 13:19
            Ja tez właśnie miałam na mysli ten model.
            Ale jak wspomiałam to zauwazyłam je trochę za pózno niestety - i moze ta cena
            był związana już z jakąś przecena.

A teraz to już widziałam owszem ale za 275 zł, a model podobny na same rzepy -
            290 zł
    • lola211 Re: Buty zimowe rozmiar 27 25.09.04, 20:13
      Ja w tym roku kupilam dziecku na jesien butki firmy EGO, na zime równiez
      zamierzam skorzystac z oferty tej firmy.Mają wszelkie wymagane atesty, butki sa
      naprawde solidne i tansze niz Bartki.Polecam.
      • justyna62 do lola211!!! 27.09.04, 13:02
        A gdzie można w Warszawie nabyć butki EGO? i jakie są mniej więcej ceny.

pozdrawiam
        Justyna
        • lola211 Re: do lola211!!! 27.09.04, 15:58
          www.egoinfo.pl/
          Podałam linka ze stronka tej firmy, mozna tam znaleźć info o lokalizacji
          sklepów w całej Polsce.Ja za półbuty zapłaciłam 125 zł., we Wrocławiu.
    • zuzka26 Re: Buty zimowe rozmiar 27 27.09.04, 15:45
      Na wiosnę stojąc przed tym samym dylematem kupiłam w końcu trzewiki firmy
      Marquita (czy dobrze napisałam nazwe nie jestem pewna na 100%)i byłam
      b.zadowolona. Teraz tez mam zamiar porównać ich ofertę z Bartkiem.
      • mama_kasi Re: Buty zimowe rozmiar 27 28.09.04, 15:52
        Ja kupuję od jakiegoś czasu Antylopy. Za buty jesienne zaplaciłam 80 zł.
        Widziałam już buty zimowe (cena ok 100 zł). Z butów tej firmy jestem bardzo
        zadowolona.

Pozdrawiam Pyza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka