redfilomena 28.11.15, 22:30 Dziewczyny możecie polecić jakiś fajny wóz strażacki dla 3 latka? Koniecznie z sygnałami dźwiękowymi Myślałam o playmobil dużym wozie fajny jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewolajda88 Re: Wóz strażacki 29.11.15, 14:38 Playmobil fajny ale ma mnóstwo maleńkich cześci. Ja polecam wóz Imaginext. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Wóz strażacki 29.11.15, 22:27 Imaginext, wiernie służy juz od lat, wytrzyma wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
tedda Re: Wóz strażacki 30.11.15, 11:14 Ten obecny model z Imaginext brzydki mi się wizualnie wydaje, zwłaszcza dla młodszego chłopca. A ten fajny, który kiedyś z remizą Imaginext był jest już chyba jako nowy nieosiągalny ...? Orientuje się ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_lipiec Re: Wóz strażacki 30.11.15, 11:27 nowy imaginext ten od remizy nieosiągalny, można polować na taki w super stanie ale na prezent to już nie bardzo my naszemu prawie 3 latkowi kupiliśmy właśnie używany, a na 3 urodziny dostanie Playmobila ale ten z drabiną bo ma mniej małych elemenów no i drabina musi być - oglądałam go na żywo i jest świetny! Te wozy dickie, ze smyka itp mnie nie przekonują jakością - Młody rozwaliłby to w kilka dni Brudery sa też całkiem fane tylko duże jakieś i mało poręczne do zabawy się wydają Odpowiedz Link Zgłoś
redfilomena Re: Wóz strażacki 01.12.15, 07:32 widziałam na żywo Playmobil, fajny jest rzeczywiście. Ten Imaginext też ciekawy i znacznie tańszy. Dzieki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś