malami66 02.12.15, 20:25 Orientujecie się, czy jest możliwość zwrotu do sklepu stacjonarnego Mango? Szkoda mi kasy na wysyłkę pocztą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Zwrot z Mangooutlet 02.12.15, 20:31 bez wzgl na kolekcje damska/meska/dziecieca tylko odsyłka wchodzi w gre w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Zwrot z Mangooutlet 02.12.15, 20:34 lub zwrot w mangooutlet. tylko. za szybko poszło... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Zwrot z Mangooutlet 02.12.15, 20:35 qrde... jesli sa w PL takie. a sa? bo u mnie na pewno nie wiec wszystko odsyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Zwrot z Mangooutlet 02.12.15, 20:38 czy cos sie zmieniło ostatnio w temacie odsyłek? bo jeszcze kilka mies temu odsyłałam ale na adres polski ,na pewno nie do Hiszpani. a teraz widze tam zwroty tylko do hiszpani... Odpowiedz Link Zgłoś
malami66 Re: Zwrot z Mangooutlet 02.12.15, 20:43 "2. PRZYKLEJ ETYKIETĘ ZWROTU W WIDOCZYNYM MIEJSCU PRZESYŁKI W paragonie dostawy znajdziesz etykietkę z adresem zwrotu. Należy ją przykleić na przesyłce. Jeśli jej nie znajdujesz, dołącz do przesyłki następujący adres wysyłki: Internel Sp. z o.o. c/o MANGO OUTLET RETURNS ul. Księcia Ziemowita 53 03-885 WARSZAWA Polska" Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Zwrot z Mangooutlet 02.12.15, 21:09 to sie ciesz w takim razie bo sie jeszcze załapałaś na zwrot do PL. info ze strony: Jeśli wolisz, możesz dokonać zwrotu pocztą na następujący adres: MANGO OUTLET RETURNS C/ Torre de Cellers, s/n Pol. Ind. Can Volart Naves Industriales 7 y 8 08150 Parets del Vallès Barcelona (España) W takim przypadku zalecamy wysłać artykuł przesyłką poleconą lub za poświadczeniem odbioru. *W przypadku odzieży z poprzednich sezonów, artykuły zakupione w Mango Outlet nie mogą być wymienione lub zwrócone w sklepach Mango. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Zwrot z Mangooutlet 02.12.15, 21:21 to juz nic nie wiem, adres polski tez jest w dalszym ciagu.... Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Zwrot z Mangooutlet 02.12.15, 20:38 Sa. W warszawie w 2 factory i w Fashion House. A moze w 1 factory, w Ursusie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
lawia77 Re: Zwrot z Mangooutlet 02.12.15, 21:42 w Krakowie jest mangooutlet i we wroclawiu factory, zwracałam bez żadnych opłat i problemów Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: Zwrot z Mangooutlet 02.12.15, 23:39 W Warszawie, w factory ursus zwracałam bez problemu, upomniałam się o zwrot kasy za przesyłkę do mnie, bo zwracałam całe zamówienie, a chcieli mi oddać kasę bez kosztów wysyłki do mnie, ale po telefonie na infolinię całość oddali Odpowiedz Link Zgłoś
kika_19 Re: Zwrot z Mangooutlet 30.06.17, 00:13 czy może orientujecie się czy w Mango w Arkadii można zwracać odzież damską kupioną w mango outlet? Odpowiedz Link Zgłoś