mama.nygusa 09.12.15, 21:06 Zrobilam zakupy za 200zl i jak mam teraz odebrac kupon, skad wziasc ten kod kuponu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edi.k16 Re: Kupon Allegro 09.12.15, 21:17 Trzeba kliknąć na stronie kupony.allegro.pl Na dole strony jest komunikat- sprawdź czy mozes odebrac kupon i trzeba sie zalogowac . Jeśli spełniło się warunki to się pokaże komunikat: odbierz kupon i kupon pojawi się w aplikacji w ciagu 24 h Odpowiedz Link Zgłoś
lidiusz11 Re: Kupon Allegro 14.12.15, 23:37 A skąd wziąć kod promocyjny bo kupon już mam? Odpowiedz Link Zgłoś
edi.k16 Re: Kupon Allegro 15.12.15, 09:44 trzeba go odebrać na stronie kupony.allegro.pl i wtedy sam się pojawi w aplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: Kupon Allegro 15.12.15, 21:00 Kurcze, proszę łopatologicznie wytłumaczyć jak i gdzie szukać tego kodu promocyjnego (zakupy mobilne zrobiłam, płatność kartą ponad 300 zł, a tego kodu znaleźć nie mogę) Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: Kupon Allegro 15.12.15, 21:15 Wpisz w google coś w stylu kupony allegro, powinno wyszukać stronę z instrukcją obsługi na dole strony jest miejsce żeby się zalogować i sprawdzasz tam czy wydalas (i oplacilas) to 200 zł. Po takim sprawdzeniu sami przysłali mi na maila wiadomość z info ze dostałam kod Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-rzeszow Re: Kupon Allegro 15.12.15, 21:40 Wejdź na kupony.allegro.pl/mobile Na dole strony wpisz nick i hasło i kupon się wygeneruje. Odpowiedz Link Zgłoś