Dodaj do ulubionych

-30% lub 50% na Lego w Empiku

21.01.16, 14:09
Wczoraj widzialam 50% na Lego City i Friends i 30% na serię Architektura w Empiku. W CH Galaxy byl większy wybór City (spore zestawy, cena reg.100 zl), w Kaskadzie bylo Duplo i Friends 50% i 30% na Architekture.
Kupilam kilka zestawów City - będa jak znalazl dla kumpli syna na urodziny. Mysle mad Architektura ale muszę zonaczyc po ile jest w necie (syn lat 7 ale te serie lub i buduje!)
Obserwuj wątek
    • deeds Re: -30% lub 50% na Lego w Empiku 21.01.16, 14:46
      po ile mniej więcej wychodziły lego city i friends (wydaje mi się, że wyjściowe ceny w empiku są wyższe)
    • pelasia_0 Re: -30% lub 50% na Lego w Empiku 21.01.16, 17:02
      Nie tylko lego. Także lalki Barbie, Ever After High, zestawy kreatywne Djeco, MLP, trochę gier, jakieś angry Bird. Sporo tego warto się wybrać, bo niektóre rzeczy z obniżką -90%- na przykład puzzle 4d przestrzenne miasta.
      • bo1515 Re: -30% lub 50% na Lego w Empiku 21.01.16, 22:10
        Ja kupowałam lego duplo we wtorek w Poznaniu w Empiku. Nie było żadnych obniżek na zabawki. A szczególnie lego i lego duplo DUŻO droższe niz gdziekolwiek indziej.
        Np. kolejka duplo 250zł kiedy na allegro coś ok 189zł widziałam. Lego friends te większe zestawy też masakrycznie drogie. Z tego co miałam porównanie to kilkadziesiąt złotych droższe był zestawy w empiku niż w innych sklepach. Kupiłam lego duplo pierwszy autobus za aż 80zł. Cena masakra bo zestaw nieduży, ale innych nie było za bardzo , a miałam bony i to na prezent te klocki więc trudno się mówi. Wykorzystałam punkty payback. Gdzie indziej kupiłabym 20zł taniej ale musiałabym płacić gotówką a tak przynajmniej wyszło mi za darmo. Ale szkoda że ceny takie mają wygórowane.
        • kora711 Re: -30% lub 50% na Lego w Empiku 22.01.16, 06:51
          nie ukrywam ze lubię te sezonowe obnizki.szczególnie 90% wink
          z gier to u mnie kiepsko
          widziłam za 20 zł ten aparat.ale to byłby dobry prezent dla małaego majsterkowicza
          allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=aparat+do+samodzielnego&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-fuzzy-v1-uni-1-5-0118

i gre blokus- 30 zł
          poleca ktoś ?
          allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=blokus&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-fuzzy-v1-cul-1-5-0118
          • slonko1335 Re: -30% lub 50% na Lego w Empiku 22.01.16, 08:03
            nad aparatem się zastanawiałam ale w końcu nie wzięlismy. Blokus jest genialny- to jedna z ulubionych gier naszych i naszych wszystkich znajomych. Za 30 dychy to jak za darmo.
          • amstill Re: -30% lub 50% na Lego w Empiku 22.01.16, 13:08
            kupiłam blokus w tej cenie tak mniej więcej jak napisałaś od wczoraj gramy już chyba 15 raz smile dziś dzieci wstały o 6.30 żeby zagrać
            ABirds -90 i -70 w zalezności od zestawu
            Scrabble speed i drugie chyba łamisłówka -70%
            Pojazdy z filmu Samoloty -90
            Lego City duzy zestaw z koparką czy dźwigiem -70%
            czasem coś nie przemetkowane przy kasie wchodzi obnizka dopiero
            • amstill Re: -30% lub 50% na Lego w Empiku 22.01.16, 13:09
              takie typowo mikołajowe rzeczy kubki, foremki i inne -90%
    • nimistra Re: -30% lub 50% na Lego w Empiku 22.01.16, 12:40
      Dzięki. Skorzystałam. -70% było na niektóre rzeczy, co nawet przy wysokich cenach wyjściowych daje niezłą cenę końcową. Gier nie widziałam żadnych, były lalki, Barbie Modna czy jakoś tak po 30zł, dużo tych upiornych lalek zostało. Z Lego zostało tylko Architecture.
      MLP Tęczowe Królestwo (?)- takie duże pudło ze zjeżdżalnią- 75zł
      Tylko to wszystko nie było przy zabawkach wystawione, tylko jakby przy gadżetach kuchennych. Regal oznaczony "wyprzedaz". Przy dziale zabawkowym też były jakieś przecenione rzeczy, ale z mniejszym rabatem.
      • novanovna Re: -30% lub 50% na Lego w Empiku 22.01.16, 15:57
        Chyba byłyśmy w tym samym Empiku wink Wawa Nowy Świat?
        Mi udało się kupić wspomniany zestaw MLP. Byłam jeszcze w ZT, tam wybór zdecydowanie mniejszy no i ceny wyższe (mniejszy rabat,np. 30% na wspomniany zamek MLP). Generalnie co Empik to inny asortyment i inny poziom obniżek.
        No i prośba- piszcie w których sklepach byłyście i co jeszcze ew. można wyszperać smile
        Bardzo proszę o cynk gdzie w Warszawie jeszcze sensowny wybór gier w promocyjnych cenach.
        • tg76 Wola Park, Ursus Factory 22.01.16, 17:44
          kicha....zero lego, w Wola parku z gier Uno-w tej wersji Monster Hight, jedne Blokus-nie wziełam więc może jeszcze jest wink

czyli na Lego w promo już nie można liczyć w Wawie??
    • butch_cassidy Re: -30% lub 50% na Lego w Empiku 22.01.16, 19:45
      Warto porównać ceny w różnych salonach. Byłam w dwóch i w jednym ww. lalki były -70, w drugim -30 dokładnie takie same... Z lego tylko city i to maleńkie, więc nie skorzystałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka