Dodaj do ulubionych

Plecak do pracy/miejski

08.02.16, 11:16
Dziewczyny, polećcie jakiś fajny plecak, który byłby alternatywą dla torby do pracy. Ponieważ ostatnio rano przed pracą spaceruje kilka km, wkurza mnie i przeszkadza torba, zwykle nawet dwie, bo w drugiej lunch i inne pierdoły. Chcę uwolnić ręce ! smile
Myślałam o czymś w typie plecaków z Kazara. Ale sama nie wiem jeszcze, czego dokładnie szukam, nie wiem, czy chcę skórzany, czy materiałowy, liczę, ze może mnie zainspirujecie smile Plecak nie musi być wielki, nie noszę laptopa, ale format A4 powinien się zmieścić. Chętnie z dwiema komorami, albo z jakimś organizerem w środku. Co się u Was sprawdza jako plecak do pracy/ miejski ?

Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: Plecak do pracy/miejski 08.02.16, 11:33
      Z tym Kazarem to się źle wyraziłam, bo oni chyba w ogóle nie robią plecaków tylko listonoszki, chodziło mi o tego typu materiał, styl smile
      • perspektywa13 Re: Plecak do pracy/miejski 08.02.16, 11:45
        Kupiłam niby dziecku na basen, ale zaadoptowałam na własne potrzeby. Jest lekki, ale taki ma być. Pusty plecak nie może być ciężkiwink W środku dużo miejsca, wyprofilowane plecy.Tylko ja w promocji łapnęłamwink
        • perspektywa13 Re: Plecak do pracy/miejski 08.02.16, 11:45
          www.decathlon.pl/pywanie-plecak-17-l-szaro-niebieski-id_8319768.html
      • patatajowa Re: Plecak do pracy/miejski 08.02.16, 11:59
        cos takiego masz na mysli?
        www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/kobieta/buty-i-torby/plecak-w-stylu-casual-c813548p2774189.html
        www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/kobieta/buty-i-torby/plecak-w-stylu-casual-c813548p3177014.html
        • corrina_f1 Re: Plecak do pracy/miejski 08.02.16, 12:29
          Ten z drugiego linka z Zary nawet fajny, ale nie jestem pewna, czy praktyczny w kwestii lunchu itp.
          Nie chce na pewno nic typowo sportowego, więc ten Decathlon ok ale na wakacje raczej.

Takie dwa na razie wpadły mi w oko, ale to jeszcze nie to.
          www.sklep.wittchen.com/product/13464/plecak.html
          www.zalando.pl/herschel-plecak-navy-h1551h009-k11.html
          • corrina_f1 Re: Plecak do pracy/miejski 10.02.16, 12:26
            Poszukując wciąż plecaka, jeszcze takie dwa mi wpadły w oko, może komuś się kiedyś też przyda:
            www.zalando.pl/even-odd-plecak-black-ev451ha1e-q11.html
            www.zalando.pl/eleven-paris-glimmer-plecak-navy-e1352h00l-k11.html
            Szczególnie ten drugi Eleven Paris fajny, bo z kieszonkami w środku.

Ale ponieważ wciąż nie znalazłam nic, co by mnie w pełni zadowoliło, zaczęłam myśleć też o opcji listonoszki. Jakby nie było, też uwalnia ręce. Warunek, nie może być wąska, żeby wchodziło to pudło lunchowe w poziomie.
            • lucyna_1980 Re: Plecak do pracy/miejski 10.02.16, 13:37
              Jak chcesz być trendy to kup sobie plecak Kanken - to ostatni hit wśród celebrytów w outficie casual tongue_out Można w nim porobić jakieś przegródki np. na lunch i choć moim zdaniem jest... hmmm taki sobie? to wg blogerek pasuje nawet do szpilek wink ale to pewnie dlatego, że jest drogi i markowy, ale pewnie praktyczny także

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka