Dodaj do ulubionych

primigi sandały

11.02.16, 14:30
Czy 99,95 pln to dobra cena za ten model w roz.31?
Czy one dobrze się sprawdzają, czy po mniesiącu wyglądają, a raczej już nie wyglądają smile

Tekst linka

domodi.pl/dla-dziecka/buty-dzieciece/sandaly-dzieciece/sandaly-dziewczece/primigi-17162-00_10353872
Obserwuj wątek
    • mielin Re: primigi sandały 11.02.16, 23:59
      Dobre sandały, bardzo dobra cena a ze zniżką za newsletter jest -30zł mniej, a po całym sezonie które niby SANDAŁY dobrze wyglądają? - chyba takie noszone do kościoła tylko?
      • bo1515 Re: primigi sandały 12.02.16, 11:23
        no właśnie ecco sprzed dwóch sezonów skórzane wyglądają niemal jak nowe, córka latała non stop, wszędzie, ona nie oszczedza butów, na podwórko, nad morze jezioro plac zabaw i jestem w szoku, po umyciu wyglądają jak nowe praktycznie. A lato było dość ciepłe i długie, nie chodziła w żadnych krytych butach praktycznie. Za to wcześniej mielismy bartki i one są w strasznym stanie choć duuużo mniej noszone niż te ecco. nie kupiłabym bartków ponownie nawet za 30zł.
        • bo1515 Re: primigi sandały 12.02.16, 11:24
          teraz nadal szukam na ten rok sandałów, nic sensownego znaleźć nie mogę eh sad((
        • patatajowa Re: primigi sandały 12.02.16, 11:50
          ja bym kupiła za ta cene. 3 pary smile
      • thank_you Re: primigi sandały 12.02.16, 13:01
        Ecco - te zamszowe - wyglądają jak nowe po całym sezonie.
    • mama.nygusa Re: primigi sandały 12.02.16, 11:57
      Corka raz miala tej marki sandaly, bardzo wygodne, miekka skorka wyscielane, ale szybko zrobila sie brzydka i to przy sporadycznym noszeniu, ale jednak za tre cene bym wziela.
    • eda_edab Re: primigi sandały 13.02.16, 21:49
      dziękuję, my zawsze w ecco, ale z roku na rok wydają mi się coraz gorsze,
      więc w tym roku chciałam coś innego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka