eda_edab 11.02.16, 14:30 Czy 99,95 pln to dobra cena za ten model w roz.31? Czy one dobrze się sprawdzają, czy po mniesiącu wyglądają, a raczej już nie wyglądają Tekst linka domodi.pl/dla-dziecka/buty-dzieciece/sandaly-dzieciece/sandaly-dziewczece/primigi-17162-00_10353872 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: primigi sandały 11.02.16, 23:59 Dobre sandały, bardzo dobra cena a ze zniżką za newsletter jest -30zł mniej, a po całym sezonie które niby SANDAŁY dobrze wyglądają? - chyba takie noszone do kościoła tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
bo1515 Re: primigi sandały 12.02.16, 11:23 no właśnie ecco sprzed dwóch sezonów skórzane wyglądają niemal jak nowe, córka latała non stop, wszędzie, ona nie oszczedza butów, na podwórko, nad morze jezioro plac zabaw i jestem w szoku, po umyciu wyglądają jak nowe praktycznie. A lato było dość ciepłe i długie, nie chodziła w żadnych krytych butach praktycznie. Za to wcześniej mielismy bartki i one są w strasznym stanie choć duuużo mniej noszone niż te ecco. nie kupiłabym bartków ponownie nawet za 30zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bo1515 Re: primigi sandały 12.02.16, 11:24 teraz nadal szukam na ten rok sandałów, nic sensownego znaleźć nie mogę eh (( Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: primigi sandały 12.02.16, 13:01 Ecco - te zamszowe - wyglądają jak nowe po całym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: primigi sandały 12.02.16, 11:57 Corka raz miala tej marki sandaly, bardzo wygodne, miekka skorka wyscielane, ale szybko zrobila sie brzydka i to przy sporadycznym noszeniu, ale jednak za tre cene bym wziela. Odpowiedz Link Zgłoś
eda_edab Re: primigi sandały 13.02.16, 21:49 dziękuję, my zawsze w ecco, ale z roku na rok wydają mi się coraz gorsze, więc w tym roku chciałam coś innego Odpowiedz Link Zgłoś