Dodaj do ulubionych

dla dziecka bardzo potrzebne

15.02.16, 23:35
Taki przyrząd. To na ćwiczeni raczek z zajęć fizjot. Czy orientuje się ktoś jak się zamawia na Amazonie albo czy gdzies to dostane w pl . Bardzo potrzebne www.amazon.com/Abilitations-Tridget-Series-Bulb-Tracker/dp/B0042SZ27W
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: dla dziecka bardzo potrzebne 16.02.16, 09:47
      Na amerykańskim doliczają koszmarne cło...
      Tu jest jakaś stara dyskusja, ale dziewczyna wspomina, że napisała do producenta (w usa) i Ci przysłali jej katalog i namiary na polskiego przedstawiciela. Może też spróbuj?
      Europejskim dystrybutorem Abilitations jest Megaform
    • lucyna_1980 Re: dla dziecka bardzo potrzebne 16.02.16, 10:00
      Możesz to zakupić na amazonie i wysłać sobie na swoje nazwisko na adres jednego z biur Doma.
      Oni to przepakują i wyślą Ci do Polski. Cła raczej nie zapłacisz (ja nigdy nie zapłaciłam a zamawiałam różne rzeczy) bo oni to adresują, że wysyłasz sobie sama z adresu z USA na adres w PL
      Paczka lotnicza do PL będzie Cię kosztowała około 22 dolary i za dwa tygodnie masz przesyłkę u Ciebie wink
    • zielonakrasnoludka Re: dla dziecka bardzo potrzebne 16.02.16, 10:12
      Nie masz kogos w GB, zeby Ci przeslal?
      www.amazon.co.uk/Abilitations-Twidget-Keychain-School-Specialty/dp/B011D0QSV0/ref=sr_1_sc_3?ie=UTF8&qid=1455613874&sr=8-3-spell&keywords=abilitations+tridget
      • patatajowa Re: dla dziecka bardzo potrzebne 16.02.16, 10:31
        jest tez na amazon.de
        www.amazon.de/Abilitations-Twidget-Handed-Fidget-Keychain/dp/B0141O8GOM/ref=sr_1_32?ie=UTF8&qid=1455614962&sr=8-32&keywords=Abilitations

z przesyłką do polski i odpowiednio wyzsa cena.
    • sinceramente Re: dla dziecka bardzo potrzebne 16.02.16, 11:02
      Patrząc na ceny w europie, to równie dobrze można kupić w USA. Nawet po doliczeniu cła wyjdzie porównywalna kwota.
    • cyprysiowa Re: dla dziecka bardzo potrzebne 17.02.16, 10:13
      dzieki za odzew. przydało sie zwłaszcza dystrybutor europ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka