dixi 02.03.16, 21:09 też dostajecie? to już mi się przestaje podobać, ostatnio co kilka dni znajduję w skrzynce, pomyśleć ile drzew zmarnowanych... tak myślę jak się z tego można wypisać, niestety nie ogarniam z których adresów zapisałam się do niustellera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewolajda88 Re: katalogi papierowe h&m 02.03.16, 21:17 Mam ten sam problem W dodatku ja w skrzynce dostaję dwa katalogi dla mnie i męża na ten sam adres paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: katalogi papierowe h&m 02.03.16, 21:52 Dostaję.....w ubiegłym tyg 11 szt Odpowiedz Link Zgłoś
sale100 Re: katalogi papierowe h&m 02.03.16, 22:19 hmm a ja nie dostaję, a maili trochę założyłam Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: katalogi papierowe h&m 02.03.16, 22:23 Mam zamiar do nich zadzwonić i powiedzieć, że nie chcę tych katalogów. Skoro tak dbają o środowisko (eko bawełna, recykling itp.) to jak te tony katalogów mają się do filizofii firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: katalogi papierowe h&m 03.03.16, 08:09 ale macie problem. u nas wszystkie gazety wedrują do pudła a potem do szkoły dzieci na makulature. i tak sie kreci... a ja lubie sobie papierowe pooglądac Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: katalogi papierowe h&m 03.03.16, 10:24 haha patatajowa u mnie to samo a ostatnio syn nawet na język francuski musiał zrobić planszę: nakleić części garderoby i podać nazwy po francusku. Katalogi przydały mu się idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Re: katalogi papierowe h&m 03.03.16, 00:48 To ile Wy macie kont na hm? Ja mam jedno i dostałam jeden katalog. Przecież adres domowy nie jest przypisany do maila z 10minutówek. Więc jakim cudem tyle katalogów? Odpowiedz Link Zgłoś
bo1515 Re: katalogi papierowe h&m 03.03.16, 07:05 no właśnie ja tak samo. Fakt mam konto ja i mąż więc dostalismy 2 katalogi tylko, ale jeden ktoś z rodziny zawsze bierze sobie bo ma potrzebę, a drugi wykorzystuję jak trzeba do opakowania paczek czy listów jak wysyłam rzeczy po dzieciach, czy tam jak w środku musze coś wypełnić to też. Oczywiscie po obejrzeniu GO przez całą rodzinę. Tez mam kody z maili 10-minutowych i nigdzie nie podaje sie adresu. OD kiedy skle jest to kupuje i dostałam w sumie mozę ze 3 katalogi na jedno konto w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_za_kolkiem Re: katalogi papierowe h&m 03.03.16, 07:22 Ja mam jedno ale przy zapisywaniu sie zaznaczylam ze interesuje mnie też kolekcja dziecięca i w ostatnim miesiącu dostałam z 3-4 katalogi z czego jeden był np tylko dziecięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: katalogi papierowe h&m 03.03.16, 08:47 zadzwoniłam na infolinię, mam sobie sama odsubskrybować na swoim koncie i mogę dostawać jeszcze przez 8 tygodni nie wiem czy odptakowanie na jednym adresie coś pomoże, bo dość chaotycznie działałam swego czasu i zamawiałam z różnych adresów, a niech to... ja u siebie nie widzę żadnego zastosowania dla tych katalogów, nie oglądam tego wcale,nawet makulatura z takiego papieru to raczej sztuka dla sztuki... Odpowiedz Link Zgłoś
verona27 Re: katalogi papierowe h&m 03.03.16, 08:58 UWAGA - kto nie chce katalogów na w swoim koncie w HM trzeba odptaszkować: "Tak, chcę otrzymać katalog H&M i mam ukończone 18 lat." Mi jeszcze wołało o hasło. Potem jeszcze sprawdziłam czy mam 'Brak subskrypcji" Odpowiedz Link Zgłoś