szpulakasia 19.03.16, 13:59 gdzie kupujecie?ale takie świeżutkie rozpływające się w ustach ,te które są w marketach niestety takie nie są....może byc przez net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpulakasia Re: wafelki do lodów 19.03.16, 20:13 ale to znaczy idziesz do lodziarni i prosisz o wafelki?i sprzedają?ale bez lodów oczywiscie?nam smakuja wafelki od grycana ale nie wiem czy sprzedaja same wafelki? Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: wafelki do lodów 19.03.16, 20:54 Tak, w większości lodziarni można kupić same wafelki. Czy u Grycana - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: wafelki do lodów 19.03.16, 21:05 w wiekszosci raczej nie mozna kupic. przynajmniej w moich okolicach. jak kupujesz lody to owszem dostaniesz/kupisz dodatkowy ale zeby kupic wiekszą ilosc samych kubeczków-nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: wafelki do lodów 19.03.16, 21:42 W wielu cukierniach, gdzie jest cena za dodatkowy wafelek, można kupić ot, po prostu. Kupuję dla dzieci w dwóch różnych, gdzie mi/im smakują. Po 10-20 szt. jednorazowo. Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: wafelki do lodów 21.03.16, 14:17 no własnie u nas nie bardzo chcą ,ale zapytam w grycanie Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: wafelki do lodów 22.03.16, 21:41 Bardzo dziękuję za pomoc,wafelki kupione takie jak lubimy własnie w Grycanie bez żadnych problemów... Odpowiedz Link Zgłoś