Dodaj do ulubionych

Zara - mide-season Sale

31.03.16, 07:32
Niewielki wybór ale można coś wybrać. Zniżki do 50%
Obserwuj wątek
    • olesia301 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 07:51
      Facetki z fb ruszają na łowy smile
    • marshi Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 08:20
      A to niespodzianka!
    • tweety_28 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 08:36
      Dzięki, faktycznie można coś wybrać smile
      • robin81 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 08:41
        To chyba pierwsza miedzysezonowa obniżka w polskiej zarze? W każdym bądź razie niespodziankawink
        • lovisa10 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 09:11
          Dzięki robin81, super, zamówiłam synkowi parkę na którą długo się czaiłam, bo dosyć droga była.
          • marittka76 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 09:19
            a ja balerinki miałam kupić a tu taka niespodzianka smile Wpisz swoją odpowiedź
            • moniak51 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 09:41
              A czy przecena tylko online czy też stacjonarnie?
              • mama.nygusa Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 09:51
                To jest irytujace, naprawde tak ciezko wejsc na strone i przeczytac, po co zasmiecac watek.
                • lovisa10 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 11:25
                  A ja nie uważam tego za zaśmiecanie wątku. Pytanie jak każde inne, chyba łatwiej odpowiedzieć niż się wyzłośliwiać.
                  Sama byłam na stronie i nie widziałam czy stacjonarnie teżwink
                  • aperol.spritz Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 11:41
                    To może warto zainwestować w okulary? Chociaż w sumie druczek nie był mały...
                  • patatajowa Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 13:04
                    są pytania i pytania. skoro z napisu "na artykuły wybrane sklepy stacjonarne i online" nie potrafi się wywnioskowac czy w stacjonarnych też jest ta obnizka no to sorry....
                    • lovisa10 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 13:33
                      Nie chodzi o wnioskiwanie tylko o to że ktoś baardzo ucieszony z niespodziewanej wyprzedaży ten napis o stacjonarnych pominął.
                      Jaki problem odpowiedzieć że też. Lepiej się wyzłośliwiać i wstawiać teksty o okularach?
                      Parafrazując - Są ludzie i ludziewink
                      • aperol.spritz Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 13:56
                        No rzeczywiście, jezeli u kogoś niespodziewana wyprzedaż powoduje taką ekscytację i podniecenie że pomija w sumie dosyć istotne informacje na stronie to ja nie mam pytań...
                        • moniak51 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 14:03
                          niespodziewane wyprzedaże nie powodują u mnie podniecenia ale nie rozumiem, że nie można uwierzyć że jak weszłam na stronę Zary to wtedy jeszcze nie było tej informacji tylko pokazały się od razu ubrania i dlatego zadałam pytanie?
                        • lovisa10 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 14:08
                          Oj, to chwała boguwink
                          • lovisa10 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 14:10
                            To do aperol.spritz było, wyprzedziłaś mnie monia.
              • aperol.spritz Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 09:52
                Tak trudno wejść na stronę i sprawdzić? #facepalm
                m.zara.com/pl/pl
                • moniak51 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 10:38
                  przepraszam za zaśmiecanie wątku jak ja wchodziłam na stronę to mi nie pokazało tej informacji
        • patatajowa Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 13:08
          pierwsza. zaszaleli wink
    • arafia Nie tylko Zara ale wszystkie sklepy Inditex`u 31.03.16, 10:42
      mid sale równiez w Pull&Bear, Bershka, Stradivarius i Massimo Dutti - niewielkie, ale zawsze coś wink
    • ofelia1982 Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 13:41
      Mi się strona zawieszasad
    • szurkas Stradivarius czy bywaja kupony rabatwoe w gazetach 31.03.16, 22:07
      Tak wiem teraz jest kilka wiosennych propozycji przecenionych
      Alepytam czy Stradivarius bierze czasami udzial z jakimis rabatami np. 20% ? czy tak jak zara nigdy smile ?
    • szurkas Re: Zara - mide-season Sale 31.03.16, 22:09
      moze przecenili w zara niewiele rzeczy ale bylam w szoku ze udlao mi sie kupc sukienke ,ktora online szybko zniknela interesujaca mnie rozmiarowka a tu taka niespodzianka smile w romiarze 152 byly az 3 szt wiec moglam wybrac taka bez defektu wink,takze ja jestem zadowolon a najwazniejsze dziecko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka