exman 10.03.07, 13:39 Już kiedyś o to pytałem...całujecie się wciąż ? Całowanie, miłowanie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no...no...no... Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 14:38 Ja się zgłaszam na ochotnika:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 15:02 ja tez:)))))) para buchhhh calus w ruch!:D bez pary tez jest uroczo -- poznacie mnie po tresci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 17:44 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Całujemy się ? 10.03.07, 15:24 ja dzisiaj nie całuję...dzisiaj choruję;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Całujemy się ? 10.03.07, 15:48 A moze by tak po prostu ... calowanie na sianie, po zniwach, z butelka pysznego swiezego wiejskiego mleka i pajda pysznego, wiejskiego swiezego chleba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 15:52 .. hehe na sianeczku sianie na sianie kochanie na sianeczku... przez miesiaczek caly lubie takie klimaty:D -- poznacie mnie po tresci w niej sie wiele tresci miesci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 15:59 o mum!!! czyzbym polozyla watek tym jednym krotkim postem? -- poznacie mnie po tresci w niej sie wiele tresci miesci Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Całujemy się ? 10.03.07, 16:34 prawidłowa kolejnośc...leżenie po całowaniu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 16:55 a przestrzegal!! mowil: "nie caluj mnie pierwsza nie caluj mnie!!! czasami powiedz cos do wiersza!" a ja nie! ja calowalam milowalam przytulalam wszystko tak szybko sie zdarzylo wiec w koncu go polozylo!:)))* *czy sie siedzi, stoi lezy zawsze calus sie nalezy!:DDD -- poznacie mnie po tresci w niej sie wiele tresci miesci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Całujemy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 16:58 miedzy wierszami! -- poznacie mnie po tresci w niej sie wiele tresci miesci Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Całujemy się ? 10.03.07, 19:12 całujemy sie tak: biorę lustro i ...no sie nie da inaczej;-)))) kogoś to co innego, a co autor watku robi?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:15 autor sadze, ze ... ach ... nie wiem co autor mial na mysli:( moze calowanie a moze kochanie a moze i jedno i drugie i jeszcze cos trzecie? -- poznacie mnie po tresci w niej sie wiele tresci miesci Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Całujemy się ? 10.03.07, 19:20 pewnie mysli, ze nikt tego juz nie robi....tylko w rezerwacie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:49 jesli tak myslisz, ze tak mysli - to mysle ze jest w bledzie pocalunek - uaktywnia najwspanialsze fluidy chyba ze judasza... brrrr -- poznacie mnie po tresci w niej sie wiele tresci miesci Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Całujemy się ? 10.03.07, 20:47 Dobry buziaczek duzo jest warty w dzisiejszych czasach. Wcale nie tak latwo o dobrego buziaka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Całujemy się ? 10.03.07, 22:44 Jeżeli jest kogo...OCZYWIŚCIE:) Namiętnie i szalenie...w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Całujemy się ? IP: *.acn.waw.pl 10.03.07, 23:55 mnie, prosze..ile to juz lat..bez.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:58 cały czas namiętnie, zmieniła się lokalizacja Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re: Całujemy się ? 11.03.07, 11:07 W same usta całuj składnie, A całus do serca wpadnie: Bez przymusu, bez rozpusty Dotknij zręcznie swemi usty.[...] Niezbyt z bliska lub z daleka, Bo każdy na to narzeka; Że gorąco, chłodno gorzej - To rozkoszy nie przysporzy.[...] Wpół z przyciskiem, wpół z westchnieniem, Usta w usta zatop z drżeniem, A pamiętaj - w jakiej chwili, Bo w samotności najmilej. Każdy niech sobie pomoże, Jak chce, umie lub jak może, Ja i luby mój znamy, Jak my się całować mamy :D /Paul Fleming Odpowiedz Link Zgłoś