Dodaj do ulubionych

Chusta animacyjna-klanza - ma ktoś?

06.04.16, 15:00
Zastanawiam się nad zakupem dla dzieciaków na wakacje - mam 4 swoich (2,5-9l) zawsze jeżdzimy ze znajomymi (kilka lub kilkanaście rodzin itd.). Ogólnie wiem, ze na zajęciach animacjach panie takich używają, ale one sa chyba wielkie. Na necie tanio można kupić takie 2-2,5 m - czy to ma sens, czy to wystarczy czy jednak za mało? No i te akurat są bez dziury na środku, a ja akurat kojarzę zabawy z wrzucaniem tam piłki (dziurę mogłabym sobie sama dorobić). Ktoś ma jakieś fachowe czy praktyczne spostrzeżenia?
Obserwuj wątek
    • kasiekm84 Re: Chusta animacyjna-klanza - ma ktoś? 06.04.16, 17:31
      Ja używam na zajęciach z dziećmi, akurat mamy taką na ok 2,5- 3 m. Spokojnie mieści się przy niej 10- 12 dzieci. Oczywiście dziura powinna być, np. do wrzucania piłki, ale też do wyciągania przez nią rączek itd, jest wiele zabaw. My mamy nieoryginalną i dobrze się sprawdza.
    • kanna Re: Chusta animacyjna-klanza - ma ktoś? 06.04.16, 19:53
      Ja mam oryginalną, co oznacza, ze da się na niej podnieść bez problemu nastolatka 180, 70 kg - i nic się nie dzieje. Rączki trzymają, szwy trzymają. Na mojej nie ma dziur, są takie jakby kieszonki, gdzie piłki można wkładać.

Dziur nie polecam dorabiać, bo to osłabia konstrukcję.
      • afroddytta Re: Chusta animacyjna-klanza - ma ktoś? 06.04.16, 21:03
        A które to są te oryginalne, jak je rozpoznać?
        • kanna Re: Chusta animacyjna-klanza - ma ktoś? 06.04.16, 21:34
          Po prostu kup u źródła.
          Ja nie wiem, jak z jakością innych - nie próbowałam - ale moja po 10 latach ciągle służy bez zastrzeżeń. To nie jest zakup na jeden sezon.
          Piorę ją regularnie w pralce, nie blaknie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka