Dodaj do ulubionych

Smyk zwrot

12.04.16, 08:40
Czy po zmianach cos sie zmienilo? Czy nadal zwracajac w sklepie daje zapakowany produkt a w srodku formularz zwrotu?
Obserwuj wątek
    • mon-ika78 Re: Smyk zwrot 12.04.16, 10:02
      Zwracałam w smyku, bez problemu, tak jak było, nic się nie zmieniło.
    • nuage8 Re: Smyk zwrot 12.04.16, 17:12
      Dostałam zamówienie ze smyka bez żadnych paragonów w srodku. to normalne?

oddać mogę w sklepie i wtedy dostanę zwrot na konto czy jak to wygląda?
      • xxxtabxxx Re: Smyk zwrot 12.04.16, 17:38
        Fakturę dostałaś w mailu z informacją, że paczka jest gotowa do wysyłki. Można sobie wydrukować.
      • patatajowa Re: Smyk zwrot 12.04.16, 17:40
        www.smyk.com/pomoc/zwroty-i-wymiany
        • bbkk Re: Smyk zwrot 12.04.16, 19:25
          Tak to jest napisane ze nadal nie wiem ... Mam oddac zapakowane a pieniadze dostane od razu?
          • mon-ika78 Re: Smyk zwrot 12.04.16, 19:59
            Drukujesz fakturę, z fakturą i rzeczą zwracaną idziesz do kasy, plus ewentualnie potwierdzenie zapłaty jeżeli płaciłaś przy odbiorze.
            • bbkk Re: Smyk zwrot 12.04.16, 20:37
              Dzieki
              • nuage8 Re: Smyk zwrot 13.04.16, 10:44
                no własnie ja tez nie zrozumiałam z tego czy oddają kasę od reki?
                • patatajowa Re: Smyk zwrot 13.04.16, 12:04
                  Zwrotu płatności dokonamy przy użyciu tych samych sposobów płatności, jakie zostały przez Ciebie użyte w pierwotnej transakcji, chyba, że wyraźnie zgodzisz się na inne rozwiązanie. Jeżeli zamówienie zostało przez Ciebie opłacone przy odbiorze, prosimy o podanie numeru rachunku bądź danych do przekazu pocztowego, na które będziemy mogli zwrócić pieniądze. Dotyczy to tylko sytuacji, w której zamówienie zwracasz do magazynu. Jeśli zamówienie było odebrane i opłacone w Sklepie Smyk, zwrot pieniędzy następuje bezpośrednio w Sklepie.
    • kasikbc Re: Smyk zwrot 03.06.16, 11:27
      czy po zakupie przez strone www możliwy jest zwrot w sklepie? czy moge tylko odesłac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka