Dodaj do ulubionych

lindex - pytanie o promocje

25.04.16, 15:15
czy promocje w lindex online na dziecięce odbywają się regularnie (chodzi mi o te 3za2 na wszystko, albo -25%)? Czy jest ktoś w stanie "przewidzieć", kiedy będzie taka akcja? Zaglądam na ich stronę, co jakiś czas, ale na razie cisza. Mieli tylko 3za2 na basic, a to mnie akurat nie interesowało.
Obserwuj wątek
    • smoczy_plomien Re: lindex - pytanie o promocje 25.04.16, 15:21
      Ha, też wypatruję wink Rok temu o tej porze mieli -20% na wszystko dziecięce. Teraz mieli midseason sales [w stacjonarnych jeszcze trwa], ale już dawno nie było regularnej promocji, więc myślę, że niedługo.
    • noo_noo Re: lindex - pytanie o promocje 25.04.16, 15:24
      dzięki! Gdybyś miała jakieś info, bardzo proszę o wiadomość wink
      • makoja Re: lindex - pytanie o promocje 25.04.16, 15:34
        U nich najlepsza promocja to jak jest wysyłka gratis - bo to 25 zł mniej,
        a tak nawet - 20% a plus koszt wysyłki to żadna okazja, chyba że zrobi się duże zakupy
        • smoczy_plomien Re: lindex - pytanie o promocje 25.04.16, 15:40
          Etam, niektórzy mają zawsze darmową wysyłkę smile
          • lovisa10 Re: lindex - pytanie o promocje 25.04.16, 18:05
            Pod warunkiem, że mieszka się w odpowiednim mieściewink
    • home.sweet.home Re: lindex - pytanie o promocje 10.05.16, 13:51
      Spodobało mi się kilka ich rzeczy, właśnie zapisałam się do newslettera, ale chciałam zapytać, czy w tzw. międzyczasie nie pojawił się jakiś kod promocyjny. Czy lindex ma regularne akcje rabatowe i warto czekać na kod?
      • smoczy_plomien Re: lindex - pytanie o promocje 10.05.16, 15:26
        Ma regularne akcje i wydaje mi się, że w tym sezonie [tzn. dla kolekcji wiosenno-letniej] jeszcze nie było kodu, a czasem bywają nawet 2-3 akcje w sezonie. Kilka dni temu byłam w stacjonarnym i nadal mają sales, więc dopóki te trwają, akcji nie będzie na pewno. Może ma to jakiś związek z tym, że mają wprowadzić nowy system lojalnościowy. Już od lutego o tym przebąkują i ciągle przekładają. Z tego co wiem, ma być 10% rabatu na powitanie, a potem indywidualne kody rabatowe na produkty, które najczęściej się kupuje. Raz wspominali o rabacie na urodziny, ale ostatnio pani mi tego nie potwierdziła.
      • ta.dam Re: lindex - pytanie o promocje 10.05.16, 20:38
        30% zniżki na wybrany produkt z damskiej kolekcji

Nie stój w kolejce i przejdź prosto do lata. Kupuj letnie ubrania online, abyś była gotowa na ciepłą pogodę w tym sezonie. Łatwo, przewiewnie i prosto. Do tego mamy dla ciebie letni prezent, 30% zniżki na jedną ulubioną rzecz. Wesołych Wakacji!

KOD INTERNETOWY: ONLYONLINE30

Oferta jest ważna: 9-11/05
        • home.sweet.home Re: lindex - pytanie o promocje 10.05.16, 21:09
          Dzięki dziewczyny, w takim razie czaję się dalej, zależy m na ubraniach dziecięcych smile
    • smoczy_plomien Re: lindex - pytanie o promocje 13.05.16, 14:57
      Trafiłam dziś w Katowicach na akcję 3za2 na cały dział dziecięcy, ale online jej nie ma. Jeśli mam się kierować tym, jak było do tej pory, to raczej online teraz nie będzie.
    • smoczy_plomien Re: lindex - pytanie o promocje 27.05.16, 16:31
      Dostałam maila, że [na ile rozumiem szwedzki wink ] 2.06 od 7:00 do 11:00 będzie do -20% na wszystko.

Dodam, że czasem się zdarza, że szwedzkie promocje nie obowiązują na polskiej stronie Lindexa, ale gdzieś tak w 98% akcja jest także u nas.
      • noo_noo Re: lindex - pytanie o promocje 27.05.16, 16:33
        Dzieki za info!
      • lovisa10 Re: lindex - pytanie o promocje 27.05.16, 21:28
        Wklej maila, znam szwedzki to przetłumaczęwink
        • smoczy_plomien Re: lindex - pytanie o promocje 27.05.16, 22:42
          big_grin

Välkommen p? v?rt digitala shoppingevent i samarbete med tidningen mama!

Shoppa hemifr?n och njut av sommarens härligaste nyheter till dig själv och barnen. Uppdatera garderoben med lätta, lediga och sköna sommarplagg.

Dessutom f?r du 20 % p? hela sortimentet.

När: 2 juni kl 07.00-11.00
          Var: lindex.com

Psst! Vi delar ut mjukisdjur fr?n Newborn-kollektionen till ett stort antal slumpvist utvalda shoppare under eventet.
    • ta.dam Re: lindex - pytanie o promocje 04.06.16, 14:55
      Stacjonarnie weekendowo -20% na wszystko z działu dziecięcego...

Świętuj ponownie Dzień Dziecka:
      20% zniżki na asortyment dziecięcy
      Dzieci przynoszą radość i my również chcielibyśmy Cię uszczęśliwić, więc przygotowaliśmy dla Ciebie specjalną ofertę!

Od piątku 3.6 do niedzieli 5.6 dostaniesz 20% zniżki na cały asortyment dziecięcy we wszystkich sklepach Lindex w Polsce.*

*Oferta nie dotyczy rzeczy przecenionych, obejmuje asortyment 3 za 2. Nie ma możliwości łączenia jej z innymi promocjami. Rabat będzie naliczany przy kasie. Promocja nie obejmuje sklepu on-line.
    • smoczy_plomien Re: lindex - pytanie o promocje 09.06.16, 13:33
      Wyprzedaż na online'ie się zaczęła.
      • patatajowa Re: lindex - pytanie o promocje 09.06.16, 13:36
        dasz linka bo ja nie widze niestety na stronie dla PL...
        • smoczy_plomien Re: lindex - pytanie o promocje 09.06.16, 14:39
          Trzeba wejść na szwedzką stronę Lindexa, wybrać produkty i w adresie zmienić /se/ na /pl/. Dodać do koszyka i cieszyć się zakupem.
      • krasulas Re: lindex - pytanie o promocje 09.06.16, 14:05
        Stacjonarnie również rusza....
    • smoczy_plomien Re: lindex - pytanie o promocje 01.08.16, 18:55
      Do 2.08 -10% na wszystko, kod: NEWSEASON
      Dodatkowe -50% na wyprzedaż [nie wiem, do kiedy], kod: S1630

Wiem też nieco więcej o programie lojalnościowym. Podobno został już wprowadzony we wszystkich krajach poza Polską. Podobno mamy nietypowe prawo dot. ochrony danych osobowych i muszą się dostosować. Ma ruszyć jesienią ostatecznie i mają być indywidualne zniżki dopasowane do tego, co kupujemy.

Byłam dziś w Lindexie w Kato i z działu dziecięcego wymiotło 2/3 regałów. 1/4 powierzchni sklepu jest pusta. Albo duża reorganizacja, albo likwidacja uncertain
    • anka8811 Re: lindex - pytanie o promocje 02.08.16, 18:55
      witam mam pytanie robię właśnie zakupy na stronie sklepu i nie wiem z jakiego powodu wyskakuje mi na stronie błąd i nie mogę kupic tzn mam ubrania w koszyku loguje się wyskakuje mi sposób płatności i tu mi wyskakuje bład nie ważne jaką opcje opłaty wybieram odrzuca mi i pisze error czy kupowałyście i miałyście problem z oplatą???
      • smoczy_plomien Re: lindex - pytanie o promocje 02.08.16, 19:21
        O nie, też tak mam sad Na dwóch przeglądarkach sad
        • anka8811 Re: lindex - pytanie o promocje 02.08.16, 19:36
          tak i na iphonie tak samo nie wchodzi a do dzisiaj działa kod ze zniżką i co teraz zrobić
    • smoczy_plomien Re: lindex - pytanie o promocje 22.08.16, 08:54
      Kup za 160zł, dostaniesz 30zł rabatu - kod STARDEAL.
      • lovisa10 Re: lindex - pytanie o promocje 22.08.16, 11:04
        Niestety standardowi już przy promocji wychodzi błąd niezależnie jaką formę płatności wybieram.
        Macie tak samo?
        Nie dość że promocja opóźniona o tydzień w stosunku do innych krajów to jeszcze takie cyrki robią...
        • anka8811 Re: lindex - pytanie o promocje 22.08.16, 21:14
          u mnie dzisiaj zadziałało wszystko nie miałam problemu z zakupem i za każde wydane 160 zł odejmuje z kodem 30 zł więc ja dostałam rabat 60 zł
          • lovisa10 Re: lindex - pytanie o promocje 22.08.16, 21:35
            Tak, mnie też się w końcu udało, choć parę rzeczy już wykupione , ale co się dziwić skoro mamy tę promocję jako ostatniuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka