janka39 18.05.16, 09:17 Kochane, poratujcie: gdzie kupię uszy Myszki Miki? Nie chcę kupować/wypożyczać całego stroju (są takie?), tylko same uszy. Gdzie znajdę coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinceramente Re: uszy Myszki Miki 18.05.16, 09:25 allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=opaska%20miki&bmatch=base-relevance-bab-1-2-0510&p=2 W większości wypadków należałoby odpruć kokardę, żeby nie było, że to Minnie. Ja mam w domu takie uszy na spinkach, ale już nie pamiętam gdzie kupione. Pewnie w Claire's lub innej pierdółkowni. Odpowiedz Link Zgłoś
iciako Re: uszy Myszki Miki 18.05.16, 10:56 można też wykonać na opasce dokleić uszy z czarnego piankowego arkuszu tak wyglądała opaska którą kupiłam wysyłkowo- żałowałam zakupu bo wysłali mi parę źle wyciętą z tej pianki- taką strzępioną- a nie było czasu by ją odsyłać i w sumie cena niewielka by robić sobie problem ze zwrotem Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: uszy Myszki Miki 18.05.16, 11:40 A to dodatek do tej czarnej sukienki z Simple? Odpowiedz Link Zgłoś