lia 03.06.16, 14:02 Jak obstawiacie? W ubiegłym roku jakoś zaraz na początku czerwca zaczęli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina-rzeszow Re: kiedy rusza HM? 03.06.16, 14:13 w tamtym roku ruszyła 15/16.06 także chyba jeszcze chwilkę... Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: kiedy rusza HM? 04.06.16, 22:56 O, widzisz, dzięki za datę! Pamiętałam tylko, że w ubiegłym roku mnie zaskoczyli, że tak wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: kiedy rusza HM? 06.06.16, 08:37 ja byłam w tamtym tygodniu i wydaje mi się że zaczęły się wyprzedaże nie wiem czy to to bo nic mi sie nie spodobało ale letnie ciuszki wisiały Odpowiedz Link Zgłoś
baba_za_kolkiem Re: kiedy rusza HM? 06.06.16, 08:53 A ja pamiętam, że ruszyły wyprzedaże , ja ruszyłam do sklepu a tam dwa wieszaki z jakimiś resztówkami były. Zerowy wybór, średnie przeceny. Chyba nawet były wątki na ten temat tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kiedy rusza HM? 06.06.16, 09:32 u mnie w kazdym hm jest jakis wieszak lub dwa z przecenionymi ubraniami, niektóre jeszcze z zimy. ale nie jest to LETNIA SEZONOWA wyprzedaz jeszcze.moze w tym lub przyszłym tygodniu powinna sie zaczac. forum na pewno zauwazy i da znac Odpowiedz Link Zgłoś
megg244 Re: kiedy rusza HM? 06.06.16, 11:22 obstawiam około połowy miesiąca, tak było w tamtym roku, u mnie ciuchów była masa, kupiłam wtedy bardzo dużo sukienek, bluzek po 10-20 zł, to co jest teraz to jakieś pojedyncze sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
hybriska Re: kiedy rusza HM? 06.06.16, 15:00 A ktoś pamięta czy rok temu online też była duża wyprzedaż towarzyszaca tej stacjonarnej? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka81 Re: kiedy rusza HM? 07.06.16, 10:31 w Niemczech online wyprzedaż już jest od paru dni więc może i u nas ruszy na dniach Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: kiedy rusza HM? 07.06.16, 10:41 A ja pamietam, że szału nie bylo jesli chodzi o wyprzedaż online w zeszlym roku. Mam nadzieję, że skoro zrezygnowali z kodów za niuslejter to wyprzedaż porzadna będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: kiedy rusza HM? 07.06.16, 14:09 Dzisiaj byłam w H&M i ani widu ani słychu wyprzedaży, tylko na damskim wisiały resztki z ostatniej wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja54321 Re: kiedy rusza HM? 08.06.16, 15:17 na niemieckiej stronie juz sie zaczeło chociaz jeszcze nie duzo rzeczy ale jest baner na głownej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kiedy rusza HM? 08.06.16, 15:38 w chwili obecnej na starszych chłopcach (DE) nie ma ani jednej rzeczy którą chciałabym kupic... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kiedy rusza HM? 08.06.16, 16:49 taki off topic troche ale super rzeczy chłopiece z mango do mnie dotarły,koszulki, bluza,krótkie spodenki i to jak na mango w okresie wyprzedazy w tempie ekspresowym bo jakies 4-5 dni . rzeczy ładne,bawełna fajna i w tym porownaniu h&m wypada baaardzo blado... Odpowiedz Link Zgłoś
mia_lipiec Re: kiedy rusza HM? 08.06.16, 18:48 patatajowa ja też się strasznie jarałam jak poprzednie mango dotarło do mnie w okresie wyprzedaży; ubrania dla chłopców bardzo mi się tam pogobają; niestety piękna niebieska bluza po 3-4 praniach jest do kubła - skróciła się przed pępek i rozciągnęła razy dwa z koszulkami aż tak źle nie jest ale po kilku praniach wyglądają gorzej niż ciuchy z HM; ja im dałam jeszcze jedną szansę ale jak znowu będzie wtopa z jakością to podziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kiedy rusza HM? 08.06.16, 21:36 ja sie nie jaram bo to nie nowosc dla mnie , czesto kupuje na wyprz mango dla syna.nie miałam jeszcze zadnej wtopy z ich ciuchami,odpowiada mi ich stylistyka i kolory.za to w tym sezonie hm wybitnie mi nie podszedł, na starszym chłopcu 90% to szarosci łaczone z białym i czarnym a mojemu jasnowłosemu synowi to wogóle nie pasuje... wtopa tego sezonu moge nazwac koszulke z rekinami z GAP,po dwóch praniach wyglada paskudnie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: kiedy rusza HM? 08.06.16, 22:37 A nie wydaje Ci się, że GAP ma ostatnio ogólnie kiepskie rzeczy, chodzi mi o dziecięce. Kupiłam ostatnio córce spodnie dresowe i bluzę, nie komplet. I są tragicznej jakości. Jeszcze nie widziałam materiału, który by tak obłaził. Spodnie strasznie wypychają się na kolanach. Kurde, wydawało mi się, że to dobra firma. Koszulki na plus to fakt, ale dresy porażka jak dla mnie. I wcale nie kupiłam jej najtańszej serii.. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: kiedy rusza HM? 09.06.16, 08:51 Chyba po weekendzie, bo na razie 2 promocje do 12.06 ON do 50%, która u mnie się nie otwiera www2.hm.com/pl_pl/index.html SUKIENKI do 30% www2.hm.com/pl_pl/dziecko/oferty-i-polecane-produkty/gs266-dresses-up-to-30-off.html Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia224 Re: kiedy rusza HM? 09.06.16, 09:35 Napewno po weekendzie czyli 13 bo w h&m club znalazłam"zdobądź dostęp do wyprzedaży godzine wcześniej juz 13 czerwca od 8:30 w wybranych sklepach h&m" Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: kiedy rusza HM? 09.06.16, 14:11 Ehh, też czekam na wyprzedaż online z ciekawości...Na niemieckiej stronie ani dla młodszych dziewczynek ani chłopców nic mi w oko nie wpadło. Poza tym ceny takie jak kiedyś z kodem się kupowało :-\ Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.8 Re: kiedy rusza HM? 13.06.16, 09:44 Pewnie chodzi o sklep stacjonarny.... Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_myszka Re: kiedy rusza HM? 13.06.16, 11:04 tak, w sklepie stacjonarnym ruszyło.... Na chłopcach malutko, same badziewiaste ciuchy. Koszuli ewentualnie po 10 zł ale rozmiary 92 Natomiast na damskim miłe zaskoczenie: dużo ubrań, piżam (po 20 zł komplety z 79,90, różne rozmiary, wzory) Odpowiedz Link Zgłoś
marshi Re: kiedy rusza HM? 13.06.16, 13:52 Byłam w dwóch sklepach: dla dzieci nie kupiłam nic (roz.146/152 i 158/164), mały wybór, a z tego co było, to ... fuj. Damski: dużo biżuterii, dobre ceny, ale nałożyłam sobie szlaban na świecidełka i nie kupiłam. Jedyny zakup to lniany tiszert, który polecała jedna forumka, za 30 zł. Na zimowej wyprzedaży obkupiłam córkę od stóp do głów, ładne ciuchy były w atrakcyjnych cenach. Teraz rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: kiedy rusza HM? 13.06.16, 11:50 Stacjonarnie ruszyło, ale wiadomo kiedy online? Odpowiedz Link Zgłoś
mar-ta29 Re: kiedy rusza HM? 13.06.16, 14:38 W Warszawie Targówek ruszyło tylko dla dorosłych, na pytanie do obsługi kiedy dzieci- pani powiedziała, że nie może zdradzić-ale prosze być czujnym... na dniach... Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: kiedy rusza HM? 13.06.16, 14:44 Ja się sugeruję tym, co na infolinii się dowiedziałam, ale wtorek mi nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
megg244 Re: kiedy rusza HM? 13.06.16, 15:13 We Wrocławiu już, wszystkie działy, ale mało letnich ciuchów, raczej bluzki z długim, spodnie, na razie bez szału choć Panie "zdradziły" ze beda dokładać Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: kiedy rusza HM? 13.06.16, 16:59 W Katowicach na dzieciach totalna kicha, jak zawsze wychodzę z pełnymi torbami to tym razem tylko 1 t-Shirt. Dziewczyny mają rację, że dużo bluzek z długim rękawem, letnich prawie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: kiedy rusza HM? 13.06.16, 18:12 W którym katowickim H&M byłaś? Planowałam jutro wypad do SCC albo Trzech Stawów. Odpowiedz Link Zgłoś
alapki Re: kiedy rusza HM? 13.06.16, 21:43 Czy ktoś robił już rekonesans jak wygląda wyprzedaż w gdańskich h&m? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: kiedy rusza HM? 13.06.16, 21:50 Ja bulam w Manhattanie i Bałtyckiej. Jest niedużo przecenionych, z czerwonymi kartkami, ale szału nie ma. Dla 9latki i 5latka nic nie wybrałam. Ceny nie powalaja. Bede jeszcze w środę a w czwartek na Matarnie jadę na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
alapki Re: kiedy rusza HM? 14.06.16, 00:17 Dzięki wielkie, w miarę możliwości, daj znać czy coś się zmieniło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mia_lipiec Re: kiedy rusza HM? 14.06.16, 11:39 byłam wczoraj we Wrocławskiej Magnolii i kicha straszna, dla dzieci nic nie wybrałam a w zimie wydałam chyba z 500zł na nich sobie upolowałam 1 spodenki więc póki co rozczarowanie, może w necie będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
matadwa poznan plaza 14.06.16, 12:17 potwierdzam- kicha. w porównaniu z ubiegłoroczną (czy zimową) wyprzedażą, kiedy porządnie obkupiłam dzieci na sezon naprzód (wtedy koszulki, spodenki krótkie po 10 zł) tak teraz wyszłam tylko z dżinsami dla młodszego (jakieś pojedyncze za 30 zł wisiały). bielizny zero, pidżamy jakieś zimowe ze 3. ogólnie pojedyncze egzemplarze wisiały, jak z jakiejś międzysezonowej wyprzedaży, wszystkiego razem ze 3 wieszaki (na chłopcu), dziewczynek trochę więcej, na niemowlaku też symbolicznie. i przy tym ubrań letnich mało. pani przy kasie twierdziła, że to już wszystko co było do ometkowania...ciekawa jestem czy serio Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: poznan plaza 14.06.16, 12:43 3 stawy Katowice- dużo, nawet bardzo, począwszy od damskich- tu trochę szmat, ale upolować też coś można, mały chłopiec- od 10 pln sweterki, bluzy, bodziaki, spodnie, podobnie na większym chłopcu- tu od 20 pln- bluzy, koszulki, krótkie spodenki, koszule, marynarki. Generalnie jest z czego wybierać. Był ktoś w Silesii i na Stawowej, warto? Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Katowice 3 stawy 14.06.16, 12:44 natbar napisał(a): > 3 stawy Katowice- dużo, nawet bardzo, począwszy od damskich- tu trochę szmat, a > le upolować też coś można, mały chłopiec- od 10 pln sweterki, bluzy, bodziaki, > spodnie, podobnie na większym chłopcu- tu od 20 pln- bluzy, koszulki, krótkie s > podenki, koszule, marynarki. Generalnie jest z czego wybierać. Był ktoś w Siles > ii i na Stawowej, warto? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: Katowice 3 stawy 14.06.16, 15:08 Na Stawowej byłam dzisiaj i wczoraj, coś tam dołożyli, ale bardzo marnie. Letnich rzeczy na małym chłopcu nie ma praktycznie wcale. Wiszą czarne softy po 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: Katowice 3 stawy 14.06.16, 19:10 W SCC dla mojego ośmiolatka kompletnie nic z letnich ciuchów. Więcej ubrań dla młodszych dziewczyn, ale powyżej r.128 też bardzo nieciekawie. Jutro jadę do Trzech Stawów, skoro tam lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Wawa Blue City 14.06.16, 21:37 Wpadłam na chwilkę, niewiele tego było, ale chyba dopiero ustawiali. Na niemowlakach troche ale drogo po 30 zł Na dziewczynkach to tylko takie 116 i w górę, dla 2-4 lata nic. Dział chłopców kilka rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: kiedy rusza HM? 15.06.16, 14:21 Dziś byłam, ale odrzuciło mine Chyba najbrzydsze rzeczy przecenili Tylko HM home coś ciekawego można wyszperać Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: kiedy rusza HM? 15.06.16, 17:50 Dzisiaj o północy rusza wyprzedaż online. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Rzeszów NŚ 15.06.16, 17:56 byłam przelotem wyszłam z jedna bluzka dla córi z damskiego. dla starszych chłopców jakies koszmarki jeszcze z wiosny czy zimy, zero krótkich spodenek(anie-jedne ) czy tiszertów z krótkim rekawem. paskudne sprane marynarki i jeden rodzaj kamizelek. zero softów czy fajnych spodni. wszystko w cenach 20 zł i wyzej,najczesciej po 30-40 zł. trzypaki bokserek które kupowałam czasami po 5-10 zł przecenione na 30.... jak tak samo bedzie online i to samo co juz jest na stronie w DE to zaoszczedze w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: kiedy rusza HM? 16.06.16, 20:39 Weszłam w przelocie, kicha totalna, jakieś ścierki które bym nawet za dopłatą nie założyła sobie czy dzieciom.Albo przecena z 22.90 na 20... Odpowiedz Link Zgłoś