Gość: bubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 00:49 mam pytanko odnosnie tego mini discu,moze ktos taki ma i sie orientuje czy da sie nagrywac tym odtwarzaczem w Long playu i co to oznacza TOC EDIT.z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ing.elec Re: Mini Disc sharp md mt80-mam pytanko. 20.09.06, 10:17 Gość portalu: bubu napisał(a): > mam pytanko odnosnie tego mini discu,moze ktos taki ma i sie orientuje czy da > sie nagrywac tym odtwarzaczem Odtwarzacze zwykle nie maja mozliwosci nagrania :-> > w Long playu AFIK mozna, aczkolwiek ze strata jakosci. > i co to oznacza TOC EDIT. Komunikat TOC EDIT oznacza chwile zapisywania Table of Constants, czyli spisu tresci po nagraniu MD albo edycji opisow. Nie nalezy podczaz zapisu TOC ruszac urzadzenia, wylaczac ani odlaczac zasilania, bo inaczej nagranie lub/i dysk bedzie zniszczone. Pozdr. I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Mini Disc sharp md mt80-mam pytanko. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:29 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Mini Disc sharp md mt80-mam pytanko. 20.09.06, 10:33 W instrukcji obsługi wszystko powinno być opisane. Tu możesz pobrać tinyurl.com/fvkun TOC Edit- jest to po lamersku mówiąc, zapis Table Of Content, czyli wszystkich informacji o nagraniu. Pojawia się na chwilę po zakończeniu nagrywania. Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Mini Disc sharp md mt80-mam pytanko. 20.09.06, 10:34 uupss, trochę długo guglałem instrukcję obsługi do tego urządzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Mini Disc sharp md mt80-mam pytanko. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:18 dzieki bardzo za instrukcje :) Odpowiedz Link Zgłoś