muchomorek23
10.06.16, 10:13
Czy ktoś reklamował zepsutą rzecz zakupioną w starym Merlinie? Kupiłam czytnik PocketBook półtora roku temu i się zepsuł. Nie mam paragonu ale mam potwierdzenie z banku. Napisałam do nich co zrobić a oni mi odesłali maila:
"Szanowna Pani,
bardzo dziękuję za kontakt z nami.
Uprzejmie informuję, że zgodnie z umową o długoterminowej współpracy handlowej zawartą 27 listopada 2015 roku ze spółką MERLIN.PL S.A.(aktualnie MAGUS S.A.), spółka Topmall wydzierżawiła znak towarowy oraz domenę internetową merlin.pl.
Jesteśmy nowym podmiotem, który zarządza domeną merlin.pl, lecz nie przejęliśmy zobowiązań finansowych spółki MERLIN.PL S.A.(aktualnie MAGUS S.A.)
Zgodnie z umową zawartą ze spółką MERLIN.PL S.A. (aktualnie MAGUS S.A.) nie mamy prawa rozpatrywać reklamacji i zwrotów produktów zakupionych przed 1 marca 2016.
W celu wyjaśnienia reklamacji, bardzo proszę o kontakt bezpośrednio ze spółką MERLIN.PLS.A. (aktualnie MAGUS S.A.)
Dane kontaktowe znajdują się na stronie:
ems.ms.gov.pl/krs/danepodmiotu
Zapraszam serdecznie do skorzystania z usług sklepu merlin.pl."
W podanej wyszukiwarce jest tylko adres spółki, żadnych numerów telefonu. Ktoś coś u nich reklamował i otrzymał odpowiedź? Wolałabym nie wysyłać w ciemno i czekać nie wiadomo jako długo.