Dodaj do ulubionych

zara zwrot pilne

27.07.16, 23:48
zara zwrot przez kuriera; mam dołączyć jakąś czerwoną etykietę na pudełko-mam tylko jakąś czerwoną naklejkę z napisem security- to o tę naklejkę chodzi? a list przewozowy do zwrotu? kurier przywiezie? pierwszy raz zwracam przez kuriera do tej pory zawsze osobiście
Obserwuj wątek
    • little-15 Re: zara zwrot pilne 28.07.16, 09:16
      Z tą czerwoną etykietą to faktycznie chodzi im o zaklejenie kartonu dołączoną czerwoną naklejką, że niby to takie zabezpieczenie...
      Ja zwracałam raz, ale z tego co pamiętam kurier miał list przewozowy.

Ja mam za to inne pytanie... czy zwrot z zamówienia można zrobić tylko raz? Mam duże zamówienie i część rzeczy do zwrotu i chciałabym odzyskać kasę, ale co do jednych spodni nie jestem pewna rozmiaru i chciałabym, żeby córka przymierzyła rozmiar większe, ale teraz są niedostępne..
      Czy jeżeli teraz zrobię zwrot i zostawię te spodnie a później pojawi się większy rozmiar to będę mogła zrobić drugi zwrot z tego samego zamówienia i oddać te mniejsze spodnie?
    • els.ol Re: zara zwrot pilne 28.07.16, 09:39
      Naklej naklejkę Security i tyle. Kurier przywiezie naklejkę "adresatkę". Oddajesz mu nieopisane pudełko, weź dowód nadania (musi mieć drugą część naklejki dla Ciebie).

little-5 będziesz mogła zrobić ponowny zwrot, wydrukuj sobie dokumenty ze strony, bo te co masz odsyłasz w paczce (bądź oddajesz w sklepie).
      • little-15 Re: zara zwrot pilne 28.07.16, 10:09
        dziękuję wink
        • ulunia_dominiczek Re: zara zwrot pilne 01.01.17, 12:34
          chce zrobic zwrot w zarze.ale nie mam zadnej czerwonej naklejki?tylko zapakowac i nieopisywac czy jak?
          • min_nie Re: zara zwrot pilne 01.01.17, 21:58
            Zara już nie daje tych naklejek. Zaklejasz zwykłą taśmą. Jak masz możliwość, to wydrukuj paragon i włóż do środka (masz go na mailu). Jeśli nie masz jak wydrukować, to włóż do środka kartkę z numerem zamówienia i adresem email.
            Ogólnie tego nie wymagają, po nr zlecenia z dpd dojdą, że to Twoje zamówienie, ale bezpieczniej jest coś takiego dołączyć. Teraz wyprzedaż, to spore zamieszanie mają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka