Dodaj do ulubionych

Ubranka Cocodrillo - pytanie

28.07.16, 14:24
prosze was o opinie na temat ubranek tej firmy. Powiem szczerze ze nigdy tam nic nie kupowałam. ( miałam moze jakies 3 ciuszki w prezecie dostalismy, ale to były np koszula wyjsciowa..wiec bardzo mało uzywana)
Ostatnio weszłam do sklepu i wizualnie bardzo przyjemnie smile było sporo ubranek ktore mi sie spodobały..
miał ktos moze bezrekawnik z tej firmy ? taki na jesien? Była fajny dwustronny dla dziewczynki za 60 zł ( przeceniony ze 120..?)
jaka jest jakosc tych ubranek?
porównujac do H&M, Reserved itp.
Obserwuj wątek
    • manala Re: Ubranka Cocodrillo - pytanie 28.07.16, 14:53
      Dla mnie jakość lepsza zarówno od H&M jak i Reserved. Bezrękawnika nie miałam ale kurtki wypadają dość duże.
      • ewolajda88 Re: Ubranka Cocodrillo - pytanie 28.07.16, 15:12
        Potwierdzam, kurtki spore- jeśli kupujemy w rozmiarze, który zwykle noszą dzieci to zawsze są ciut za duze.
        • terencja07 Re: Ubranka Cocodrillo - pytanie 28.07.16, 23:40
          niekoniecznie. Moja córka w zimę nosiła kurtkę na 122cm (5latka - normalny wzrost ) Teraz jeszcze jej na zimę będzie pasowała ale na 7 lat już wątpię. Mamy też inny model 122 (jeszcze nie noszony) i jest większa. Wszystko zależy od modelu.
    • joagraba Re: Ubranka Cocodrillo - pytanie 28.07.16, 15:19
      Ubrania fajne ale jakość nieadekwatna do ceny - ściągacze po praniu tworzą falbanką, napy w body odpadają, spodnie się mechacą, w majtkach po jednym użyciu pruje się lamówka i nie dlatego ze są za male.
      Rozmiarówka bardzo nierówna - w tym samym czasie dobre były bluzy na 62 i 68 cm, za to kurteczka 68 była sporo mniejsza.
      Ale kupuję, tyle że z wyprzedaży.
    • makoja Re: Ubranka Cocodrillo - pytanie 28.07.16, 15:42
      Zgadzam się z poprzedniczką, moim zdaniem jakość nieadekwatna do ceny. Rzadko tam kupuję a jak już to na wyprzedaży, niedawno kupiłam córce sukienkę z długim rękawem za 29 zł, przeceniona z 89 w pełnej cenie na pewno bym jej nie kupiła zwykły grubszy trykot - jakość podobna do sukienek hm za 39 zł. Jeśli chodzi o bezrękawnik zobacz w jesiennej kolekcji zary są niewiele droższe, a na wyprzedaży widziałam wczoraj z wiosennej kolekcji różowe za ok 40 zł.
    • dmc1981 Re: Ubranka Cocodrillo - pytanie 28.07.16, 17:41
      Z kurtek i kombinezonów byłam zawsze bardzo zadowolona. W dwóch body faktycznie odpadły mi napki, reklamowałam i zwrócili kasę, ale jednak trochę wtopa -sprzedawać drogie ubrania, które po pierwszym użyciu nadają się do reklamacji. Mam też parę bluzek i są ok. Wiec trochę loteria. Ale ja kupuję tylko w cenach mega wyprzedazowych. Regularne to dla mnie przesada.
    • moloman Re: Ubranka Cocodrillo - pytanie 28.07.16, 18:01
      dziekuje za pomocne opinie smile
    • silje78 Re: Ubranka Cocodrillo - pytanie 28.07.16, 20:40
      kurtki zimowe super. spodnie ocieplane pewnie też, ale ja nigdy nie mogłam wpasować córki w rozmiar, ale ona jest wysoka, długie nogi i wszystkie jak były dobre na długość, to za szerokie w pasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka