enut 18.08.16, 09:35 Program mial wystartowac 17 sierpnia. Na empikowym koncie nic nie ma, na ich stronie tez nic nie znalazlam, w salonach - nie wiem, nie bylam jeszcze. Cos wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_mag_s Re: mój empik 19.08.16, 22:41 Można się już zarejestrować na stronie z kartą wirtualną - nie wiem jak stacjonarnie, ale tu ma być karta plastikowa, po rejestracji przy pierwszej transakcji za min. 50 zł można dostać kupon powitalny na 10 zł - oczywiście szeroka gama danych osobowych i zgoda na możliwość śledzenia poczynań w celu spersonalizowania oferty - ciekawe jak promocje będą wychodzić w dłuższym praniu - na razie bez rewelki.O profitach w regulaminie piszą na razie ogólnie, że są (mają być). Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: mój empik 19.08.16, 22:53 Bylam stacjonarnie. Karte sobie "wyrobilam". Robilam zakupy za 25 zl i tez dostalam kupon 20 zl przy zakupach za 50 zl. Co do okazji zwiazanych z karta to sprzedawcy nie byli za bardzo zorientowani. Odpowiedz Link Zgłoś
enut Re: mój empik 20.08.16, 10:15 Zarejestrowalam sie na stronie, w moich promocjach np. lego nieco taniej niz na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: mój empik 24.11.19, 21:22 Zapisałam się w końcu do tego programu i dostałam 3 kupony -10zł od 50 lub 100zł. Pytanie 1: czy te kupony można wykorzystać przy zakupie na empik.com z odbiorem w sklepie? Albo na empikfoto? Pytanie 2: czy jeśli mam bony podarunkowe z MyBenefit to mogę użyć na zakupy najpierw kuponu -10zł, a potem resztę opłacić bonem? Odpowiedz Link Zgłoś