Dodaj do ulubionych

Porządne garnki

24.08.16, 21:57
Zamarzyły mi się porządne, dobre garnki z rączkami, które nie będą się nagrzewać. Doradzicie coś? Gotuję dużo, chciałabym jakiś większy zestaw złożony w większości z mniejszych garnków, rondelków. Wymagania - żeby dobrze się myły, miały porządne rączki i wystarczyły na parę lat i były ładne wink Gotuję na gazie.
Obserwuj wątek
    • saszanasza Re: Porządne garnki 29.08.16, 13:24
      silit
      • saszanasza Re: Porządne garnki 29.08.16, 13:25
        np. te: fabrykaform.pl/silit-4-czesciowy-komplet-garnkow-z-rondlem-nature-black
    • kabalowa Re: Porządne garnki 29.08.16, 13:31
      ja bym poleciła garnki Welmax wiem że to wydatek ale warty swej ceny., Ja mam od nich tylko multiwar i powiem ci szczerze zastępuje mi on pół szafki garnków, bo wszystko niemalże w nim ugotuję i to o wiele szybciej niż w normalnych garnkach a i zdrowiej www.welmax.pl
    • oklamoradora1 Re: Porządne garnki 31.10.16, 09:19
      Od prawie 10 lat mam garnki Tefal Ingenio.
      Komplet mały, ale bardzo porządnie wykonany. Gotuję moze nie dużo, ale tak średnio. Przez prawie 10 lat pokrywa teflonowa trzyma się jak nalezy. Minusem mojego kompletu jest tylko to, że jest jedna pokrywka - musiałam dokupić. Kompleksowe rozwiązanie do małej kuchni, gdzie odczepiasz rączkę/uchwyt od garnka i cały zestaw zajmuje niewiele miejsca.

www.tefal.pl/Garnki-i-Patelnie/Patelnie-i-garnki/Ingenio-Talent/p/R-ingenio-talent
    • kropkaa Re: Porządne garnki 31.10.16, 11:02
      Fissler. Marzy mi się Solea:
      fabrykaform.pl/szukaj/produkt/Fissler%20solea
    • miss.didi Re: Porządne garnki 31.10.16, 12:50
      Zdecydowanie ELO. Mam komplet 5 garnków od 8 lat, praktycznie tylko ich używam, myje tylko w zmywarce i to bardzo często a wyglądają jak nowe. Kilka razy zostały spalone tak że były czarne w środku ale bez problemu wszystko się do czyścilo i dalej sprawują się bez zarzutu.

Mam komplet rubin, bo był najtańszy a różni się praktycznie tylko wyglądem od innych.

Na Amazonie ceny są bardzo dobre, a od 39euro wysyłka gratis...
      • miss.didi Re: Porządne garnki 31.10.16, 12:52
        O, taki mam
        www.amazon.de/gp/aw/d/B00026KXJA/ref=mp_s_a_1_1?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1477914689&sr=8-1&pi=SX200_QL40&keywords=elo+rubin+5&dpPl=1&dpID=41EFPJ09YKL&ref=plSrch

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka