Dodaj do ulubionych

C&A online

09.10.16, 19:39
Czy jest możliwość zalogowania do konta w tym sklepie i sprawdzenia zamówienia? Zrobiłam dziś zamówienie i nie przyszło mi żadne potwierdzenie, w związku z czym nie znam nawet numeru zamówienia. Mam tylko potwierdzenie transakcji z PayU.
Obserwuj wątek
    • makoja Re: C&A online 09.10.16, 19:59
      Nie ma takiej opcji,
      potwierdzenia przychodzą czasem dopiero następnego dnia
      • ka_thy Re: C&A online 09.10.16, 22:18
        O dzięki. Kupowałam już w tym sklepie ale nie pamiętam żeby były jakieś problemy.
        • k_linka Re: C&A online 10.10.16, 21:31
          Mnie sie kiedys zdarzylo, ze system zgubil zamowienie (mimo ukonczenia i zrobienia platnosci). Dostalam maila o platnosci, ten o przyjeciu zamowienia nigdy nie dotarl. Odkrecalam w skomplikowany sposob przez infolinie i na dlugo sie zrazilam do c&a.
          • ka_thy Re: C&A online 10.10.16, 22:43
            Dziś po południu dostałam w końcu potwierdzenie zamówienia. Niemniej jest to dla mnie dziwne, że tak długo to trwało. I pewnie mocno się zastanowię czy robić jeszcze tam zakupy.
            • mw115 Re: C&A online 11.10.16, 21:19
              ja na kilka ostatnich zakupów tez ani razu nie dostalam maila z potwierdzeniem! zamówienie czeka w sklepie do odbioru a ja nie mam zadnego info! (sprawdzałam też spam) raz moje zamówienie zaginęło/ niedotarło mimo opłacenia! też chyba sobie dam spokój z akupami u nich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka