Dodaj do ulubionych

Karty Invizimals - o co kaman?

12.10.16, 22:46
No to i nas dopadło smile Młody (lat 6) jęczy od pewnego czasu, że musi koniecznie mieć karty invizimals i album do nich i żeby był koniecznie żywiołak ognia i żywiołak lodu wink

Wytłumaczcie proszę nieżyciowej matce, o co chodzi i co trzeba zrobić, żeby mieć te konkretne żywiołaki wink Bo jak się zorientowałam, są różne zestawy, chyba losowo skomponowane?
Obserwuj wątek
    • hugo43 Re: Karty Invizimals - o co kaman? 12.10.16, 22:48
      Nie wiem o co chodzi,u nas był szal rok temu,jak zawsze szybko się zaczęło i szybko skończyło.
    • sylwia7611 Re: Karty Invizimals - o co kaman? 13.10.16, 08:50
      Polecam allegro smile Mój ma la 7 i to jego najlepsza zabawa. Chłopaki grają, wymieniają się.
      Ostatnio kupiłam na allegro tutaj
      allegro.pl/karty-invizimals-nowa-druzyna-100-sztuk-promocja-i6416042260.html?snapshot=MjAxNi0wOS0xOFQwODoyODoyNFo7YnV5ZXI7OWFhNzYxZWU1ZWFjMzk4NDhiOTRkOGNkNDVkMGVlYmIxMjkxYzJlZmNlMjgyMTBkNGJlOTEyMGQ1MWJiNTA2Nw==
      100 kart i ani jednej powtórki. Syn zadowolony. Ten gościu ma też na sztuki. Mój sam wybiera co potrzebuje.
    • magdalenca78 Re: Karty Invizimals - o co kaman? 13.10.16, 10:56
      Szczerze współczuję smile U mojego szał na to był rok temu, potem star wars, po drodze jakieś piłkarskie na szczęście w szczątkowym zakresie, a teraz, wraz z nowym rokiem szkolnym, karty Lego Nexo Knights....
      • sylwia7611 Re: Karty Invizimals - o co kaman? 13.10.16, 11:36
        innych kart nie kupuje chociaż oczywiście chce te co wymieniłaś smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka