Dodaj do ulubionych

play-doh dentysta

14.10.16, 18:43
Poszukuję zestawu play-dh dentysta, jeszcze jakiś czas temu widziałam ofertę za 67zł z wysyłką, ale już jej nie ma. Czy ktoś może natrafił na dobrą cenę tego zestawu?
Obserwuj wątek
    • eesti_2005 Re: play-doh dentysta 14.10.16, 20:23
      Faktycznie podrożały. Jakieś 2 tygodnie temu kupiłam ten zestaw na satysfakcja.pl za 61 zł z darmową wysyłką, a teraz już kosztuje 73zł. To już przed świętami tak ceny rosną?
      • okoani Re: play-doh dentysta 14.10.16, 20:28
        No właśnie - jak mówiłam "prezentodawcom" żeby już kupić, to mieli czas, a teraz do mnie dzwonią, żebym znalazła tą ofertę za 67zł tongue_out Miałam nadzieję, ze z podwyżkami poczekają do listopada....
        • alexalexa Re: play-doh dentysta 14.10.16, 20:44
          www.empik.com/play-doh-zestaw-kreatywny-dentysta-hasbro,p1128947792,zabawki-p
          kupując zabawki za 149zł masz 15zł taniej - może ci prezentodawcy mają jeszcze inne dzieci do obdzielenia tongue_out

ew. czekać na jakieś noce zabawek w marketach, ale tu interes śliski, bo nie wiadomo czy coś będzie
          • lucyjkama Re: play-doh dentysta 14.10.16, 21:04
            Skoro już się sezon świąteczny zaczyna w weekend pozamawiam zabawki dla dzieciaków z rodziny! wink
            • eesti_2005 Re: play-doh dentysta 14.10.16, 21:11
              Ja już pod koniec sierpnia zaczęłam i we wrześniu wszystko pozamawiałam wink
              • lucyjkama Re: play-doh dentysta 14.10.16, 21:14
                Kurde, zgapiłam się wink Na następne BN zakupy zacznę w.... marcu tongue_out
                • alexalexa Re: play-doh dentysta 14.10.16, 21:21
                  u mnie już większe zakupy zrobione - teraz dokupuję tylko drobne rzeczy, na czytam.pl gry, na znaku - ksiązki
                • eesti_2005 Re: play-doh dentysta 14.10.16, 21:35
                  To już lepiej zaopatrzyć się na promocjach poświątecznych, w styczniu wink
                  • alexalexa Re: play-doh dentysta 14.10.16, 21:46
                    u mnie jest ten problem, że jak już mam pochomikowane to nie mogę się doczekać żeby dzieciakom to wręczyć. całego roku nie dałoby rady wytrzymać
                    • agnieszka_mmm Re: play-doh dentysta 14.10.16, 22:12
                      tez tak mamsmile
                      i zazwyczaj daje dzieciakom, żeby się cieszyłysmile
                      • aneksis85 Re: play-doh dentysta 15.10.16, 09:39
                        ojej mam tak samo big_grin , teoretycznie zakupy na BN zachomikowane ale czuję żę cześć zabawek będzie wręczona wczesniej bo w miedzy czasie jakieś ciekawe oferty sie znajdą wink
    • ursgmo Re: play-doh dentysta 14.10.16, 22:25
      Też poluje na ten zestaw ale spokojnie czekam na gazetki świąteczne z marketów bo akurat bestsellery play doh prawie zawsze są w promocjach .

• okoani Re: play-doh dentysta 15.10.16, 08:44
        Teraz chyba nie pozostaje nic innego jak właśnie marketowe gazetki. Generalnie ja to jak dziewczyny wyżej - prezenty mam pokupowane ze znacznym wyprzedzeniem. Gorzej jak trzeba później zorganizować coś od innych "Mikołajów".
        Może akurat trafi się jeszcze jakaś internetowa promocja.
        • edyta_32 Re: play-doh dentysta 15.10.16, 09:51
          Ja tez zawsze mam juz pochomikowane rozne cudenka. Tylko zawsze dobijaja mnie reklamy przedswiatecznych zabaweksad bo zawsze wtedy slysze. Ja chce toooosmile)))) a czesto gesto tegoooo to wlasnie nie mam.
    • karolina-rzeszow Re: play-doh dentysta 24.10.16, 20:28
      W tesco 27.10-23.11 za 59 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka