mieeke 24.10.16, 13:48 Czy to pierze nie wychodzi podczas użytkowania? Chciałam kupić ale trochę obawiam się tych piór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joagraba Re: damskie kurtki puchowe Mango 24.10.16, 14:05 Z mojej, kupionej dwa lata temu wychodziło mocno. Teraz mniej ale zdarza się. Wg mnie to zależy od gęstości tkaniny, a w mojej jest miękka i cienka. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: damskie kurtki puchowe Mango 24.10.16, 15:44 Mam kilka kurtek i płaszczy puchowych z mango i zgadzam się, że to zależy od grubości materiału. Mam kilka cieńszych takich "do samochodu" i z tych wyłazi (zarówno od wewnątrz --> obrane ubranie jak i na zewnątrz --> obrana tapicerka w aucie). Z tej o grubszym i bardziej zbitym materiale nic nie wyłazi. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: damskie kurtki puchowe Mango 24.10.16, 16:19 taka " wada"nie podlega reklamacji? Kupiłam puchówkę z mango w śmiesznej cenie 100 pln i płaszcz w kappahl, wcześniej nic puchowego nie miałam. Jedno i drugie delikatne, lekkie, więc zostawiłam chociaż w sumie obawiam się piór .... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: damskie kurtki puchowe Mango 24.10.16, 16:51 to zalezy... jakies tam pojedycze zawsze wychodzą i tego nie unikniesz. ja reklamowałam taka cienka z zary bo pióra wrecz oblepiały wszystko, to nie były pojedyncze piórka. oddali kase bez problemu-moze dlatego ze przyszłam w niej do sklepu pokazac i dopiero tam sciagnełam Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke Re: damskie kurtki puchowe Mango 24.10.16, 17:26 Ta Mango którą mierzyłam jest z tych cienkich, przejściowych. Miałam kupioną na początku października Camaieu, ale właśnie oddałam do reklamacji bo pióra wychodziły szwami i materiałem. Trochę boję się ryzykować. Może wiecie gdzie kupię taką delikatną przejściówkę bez puchu tylko z syntetykiem wewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: damskie kurtki puchowe Mango 24.10.16, 19:30 pull&bear , cienka, lekka i bardzo ciepła Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke Re: damskie kurtki puchowe Mango 24.10.16, 20:09 Promod ma bez kaptura, a ja chcę zzzz Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: damskie kurtki puchowe Mango 24.10.16, 20:32 Też zadawałam takie pytanie, olesia polecała Regattę. Ja wynalazłam Jack Wolfskin Nimbus, nawet w niezłej cenie, ale tylko rozmiar L. Odpowiedz Link Zgłoś