malami34 15.12.16, 20:20 Mam pytanie do mam nastolatek (15-20l) czy zakup serum przyspieszający wzrost rzęs takim młodym dziewczynom na prezent to przesada? Dziewczyny są fajne i z dystansem do siebie ale nie wiem czy taki prezent jest odpowiedni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: do mam nastolatek 15.12.16, 20:32 nie przesada.to nie najtanszy kosmetyk i nie pierwszej potrzeby jak tusz do rzęs wiec same moga nie kupic. ale nie wiem czy dobry pomysł -po własnych doświadczeniach. long4 lashes miałam w ubiegłym roku.rzesy śliczne gdzies tak po miesiacu zaczeło byc cos widac. a potem jak przestałam stosowac-tragedia....sporo wypadło i były o wiele krótsze...drugiego opakowania juz nie uzywałam. nie wiem jak u innych sie sprawdzał ale ja nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: do mam nastolatek 16.12.16, 00:32 Mnie zaś serum long4lashes bardzo podrażnił oczy Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: do mam nastolatek 16.02.17, 14:49 Ja go używałam przez 3 miesiące - rzęsy były fajne i długie. Potem oczy mi się uczuliły chyba i miałam czerwone jak królik. Zrobiłam 2 miesiące przerwy i znowu ok. wiem jednak, że jak dziewczyny nie są doświadczone w malowaniu to np. ręka może się omsknąć - jak niedokładnie namalują to mogą zaszkodzić. Poza tym takie firany u młodych dziewcząt nie podobają mi się. (sztuczne to już u nikogo mi się nie podobają ) Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka Re: do mam nastolatek 16.02.17, 17:03 pamietaj ze składnikiem tego serum jest silna substancja chemiczna wykorzystywana do leczenia jaskry. nie wiem czy bym ryzykowała z tym produktem u nastolatki 18buzka Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia31 Re: do mam nastolatek 16.02.17, 18:07 składnikiem są hormony, stąd spektakularne efekty Odpowiedz Link Zgłoś